Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de sürpriz istifa

AK Parti'de sürpriz istifa

AK Partili Çeşme ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Tercan, bu görevlerinden, milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

  • Ege Postası
  • 26.01.2015 - 10:39

İZMİR - AK Parti İZMİR Milletvekili Aday Adaylığı için Parti tabanından da büyük destek aldığını belirten Bülent TERCAN, İzmir Büyük Şehir Meclis Başkanlığı ile Çeşme Belediyesi Meclis Başkanlığı'na, meclis üyeliğinden istifa dilekçesini sundu. 

İZKA Kalkınma Kurulu Üyesi, ETİK Başkan Vekili, Destinasyon İzmir Başkanı da olan, tanınmış turizmci ve sanayici Bülent Tercan'ın vekillik yolunda, meclis üyeliklerinden istifası ilgiyle karşılandı. 

Bülent Tercan İzmir'e, İzmirli'ye hizmetlerde bulunmak, özellikle İzmir'in turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi adına var gücüyle çalışmak istediğini belirtirken, neden TBMM'ye girmek istediğini de şu sözlerle açıkladı. 

"Geçmişten günümüze üstlendiğim tüm görevler ile hem aktif olarak çözüm arayışı çabalarım içerisinde edindiğim tecrübe ve bilgileri başta ülkemiz olmak üzere İzmir ve Ege turizminin gelişimi için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıma arzusu içindeyim. Vekil adaylığımın aynı kaderi paylaştığım turizmci arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz tarafından partiler üstü bir heyecanla karşılanması, koştuğumuz yolun doğruluğunu bana göstermiş, güç katmış ve mutlu etmiştir. Bu vesile ile bölgemin ve ülkemin turizm sektöründen geçimini sağlayan tüm bireylerinin hezeyanlarını, ihtiyaçlarını, umutlarını bilmekte olduğumu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de yeni ve çözüm odaklı sürdürülebilir projeler üretip, turizm sektörü çalışanlarının ve çarpan etkisi ile tüm bölge halklarının yaşam kalitesini arttırmak ve mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için çalışacağımı belirtmek isterim."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.