Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de “kadın” devrimi

AK Parti’de “kadın” devrimi

AK Parti İzmir’de “kadın” devrimi yaşanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yeni yürütme kurulunda iki kadın yöneticiye görev verdi. 28 yaşındaki Şule Özdin İl Sekreterliği’ne, 47 yaşındaki Melek Eroğlu ise Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine atandı. Her iki ismin de ortak özelliği siyasete AK Parti ile başlamaları.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 17:36
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yerel seçim sürecinde aktif rol alan ve çalışkanlıkları ile göze çarpan bazı isimleri A takımında görevlendirdi.

SKM’DE YER ALDI
Akay, yeni dönemde yürütme kurulunda iki kadın yöneticiye yer verdi. Yerel seçim sürecinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde program sorumlusu olarak görev alan ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın ziyaretlerini planlayan 1986 doğumlu Şule Özdin, yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda il sekreterliği koltuğuna atandı.



BAŞÖRTÜLÜ TEK İSİM
Yürütme kurulunda başörtülü tek isim olan Özdin, 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Ekonomi Hukuku Yüksek Lisansı yapıyor. Şu günlerde Anaya Hukuku konusunda tez hazırlayacağını anlatan Özdin, yeni görevinin heyecanının yaşıyor. Siyasete 2011’de Akay’ın AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanması ile başladığını anlatan genç siyasetçi, “Daha önce hiçbir partide yer almadım. Ömer Başkanımızla birlikte partimizde siyasete başladım. Siyasette yer almamın nedeni hizmet etme arzum. Allah bize bu görevi nasip etti. Başkanımız takdir etti. Çok mutluyum. Bu görevimi de en iyi şekilde yapmak için çalışacağım” dedi.

PARTİNİN YENİ BİNASINI DİZAYN ETTİ
AK Parti’nin Salhane’deki yeni binasını tasarlayan Mimar Melek Eroğlu (47) seçim sürecinde aktif rol alan isimlerden oldu. Yaptığı işlerle kendinden söz ettirmeyi başaran Eroğlu, partisinin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. Eroğlu, “Eşim ANAVATAN Partisi döneminde meclis üyeliği yaptı. Ancak ben hiçbir şekilde aktif yer almadım. Siyasete girişim AK Parti ile oldu. Çok mutluyum. Elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.   

SKM’DEKİ İSİMLER YÜRÜTMEYE!
Öte yandan yerel seçim sürecinde il başkanlığı bünyesinde oluşturulan SKM’de aktif rol alan Mahmut Atilla Kaya, Refik Uzun, Fırat Aytekin, Şule Özdin, Melek Eroğlu, Ahmet Kurtuluş, Habib Sünbül ve Ahmet Şimşek’in yürütmede yer alması dikkat çekti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.