Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de Savcı Sayan ilgisi

AK Parti'de Savcı Sayan ilgisi

BİR zamanlar CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağ kolu olan Savcı Sayan, İzmir 2. bölge 7. sıradan milletvekili adayı gösterildiği AK Parti'de Başbakan'dan üyeye büyük bir ilgiyle karşılandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir adaylarına "Savcı Bey de aranızda. İzmir listesi çok içime sindi" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 13:33
AK Parti İzmir milletvekili adayları, Ankara'da dün (çarşamba) Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yeni Türkiye Sözleşmesi'ni açıkladığı toplantıya katıldı ardından seçim afişleri için toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Arena Spor Salonu'na yapılan toplantıda en büyük ilgili İzmir 2. bölge 7. sıradan milletvekili adayı olan Savcı Sayan gördü. Parti üyeleri CHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Sayan'la selfie çektirirken Başbakan da sık sık sohbet etti ve "Savcı Bey de aranızda. İzmir listesi çok içime sindi" dedi. 

"ASKERLİĞİMİ İZMİR'DE YAPTIM" 

İzmir milletvekili adayları, daha sonra 1. bölge 1. sıra adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile toplantı yaptı. Toplantıda AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın yanısıra Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy da konuştu. İzmir'deki hükümet yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın 35 proje'si için neler yapılabileceği tartışıldı. Bakan Eroğlu, askerliğini İzmir'de yaptığını, akrabalarının çoğunun İzmir'e yaşadığını belirterek, "Biz her kesimden oy isteyeceğiz her gönüle gireceğiz. Seçim döneminde özellikle CHP eleştirecek, provoke edecek ama tartışmayacağız. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız" dedi. 

PAZAR SOKAĞA İNİYOR

AK Parti cumartesi günü aday olarak İzmir'e ilk kez gelecek olan Eroğlu için havalimanında geniş katılımlı karşılama yapacak. Bakan Eroğlu da havalimanında miting düzenleyecek. Ardından Kaya Termal Otel'de aday tanıtım toplantısı yapılacak, toplantı sonrası bazı metropol ilçe başkanlıkları ziyaret edilecek. Bakan Eroğlu pazar sabahı AK Parti'den milletvekili olabilmek için başvuran ancak liste dışı kalan 200 aday adayı ile kahvaltı yapacak, sokakta vatandaşla bire bir görüşecek. (Elif DEMİRCİ /DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.