Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de Sait’e yeni görev

AK Parti’de Sait’e yeni görev

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkan Yardımcılığına getirilen 24.Dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait, Ege Bölgesi'nden sorumlu olacak. Sait’e ayrıca Balkan Dernekleri, Roman Dernekleri, Kültür Dernekleri, Kalkınma Dernekleri ve Göçmen Dernekleri ile ilgilenmesi konusunda görev verildi. AK Parti’de Sait’e yeni görev

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 11:10
İZMİR- Kısa adı BASAM olan Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezinin de Başkanlığını yürüten Sait, AK Partide Balkan Derneklerini takip edecek. Sait’e Balkan Derneklerinin dışında Roman, Kültür, kalkınma ve göçmen derneklerini de takip etmesi konusunda görev verildi.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Rifat Sait, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ’ın başkanlığında Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığı olarak önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere AK Parti heyeti olarak Diyarbakır’a bizzat giderek oradaki halkımıza sahip çıktık ve yardım kampanyamızın ilk kısmını buradaki vatandaşlarımıza dağıttık. Bu kapsamda İzmir’den bir Tır dolusu yardım Diyarbakır’ın Sur ilçesine gönderildi. Önümüzdeki hafta inşallah yine İzmir’den AK Parti olarak bir Tır yardımı da Şırnak’a göndereceğiz.
 
Rifat Sait, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü dolayısıyla Mart Ay’ında Çanakkale’de etkinliklerimiz olacak. Yine Mart Ay’ın da İzmir’de bir Roman çalıştayı yapmayı planlıyoruz. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığı olarak yurt içinde ve yurt dışındaki derneklerimizi ziyaret edeceğiz. Bu kapsamda Ege bölgesindeki illeri bizzat gezip, buralardaki Dernekleri ziyaret edeceğiz. AK Parti olarak halkımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz, dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.