Dolar 32,5855
%0.34
Euro 34,7925
%0.17
Altın 2.511,510
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti bu nikahta buluştu

AK Parti bu nikahta buluştu

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Binali Yıldırım şahitliğini yaptığı törenle AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Serpil Akay çiftinin kızları Elif Akay ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı ile Sevim Toparlı çiftinin oğulları Muhammet Burak Toparlı dünya evine girdi.

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 09:22
İZMİR- AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Serpil Akay çiftinin kızları Elif Akay ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı ile Sevim Toparlı çiftinin oğulları Muhammet Burak Toparlı Çeşme'de düzenlenen törenle evlendi. Nikah ve ardından düzenlenen düğün törenine siyaset ve ekonomi dünyasından tanınmış çok sayıda isim katıldı. İskele'de düzenlenen bir platform üzerinde AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Süleyman Soylu, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema, İlknur Denizli yaptı. Yaklaşık 850 davetlinin katıldığı nikah töreni fotokopter tarafından havadan görüntülendi.


"UZUN DUBLE BİR YOLDASINIZ"

Nikah töreni ardından çifte mutluluklar dileyen Bakan Binali Yıldırım, "Çocuklarınızınız tahtını yaparsınız ama bahtını yapamazsınız. O yüzden çocuklarımızın bahtı güzel olsun. Uzun ince bir yoldasınız. Aslında uzun duble bir yoldasınız. Mutluluğun sırrı, bu yolda 'peki' demeyi bilmektir. Birbirinize 'peki' demeyi bilin. Birbirinizin ayağına ve damarına basmayın. Bu güzel yolculuğu ilelebet beraber sürdürün" dedi.



"NASİP OLAN KADAR ÇOCUĞUNUZ OLSUN"

Çifte evlilik cüzdanlarını teslim eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise şöyle konuştu:


"Bu gece mutlu gecelerimizden bir tanesi, Şu an denizin üzerindeyiz. İlk defa bu kadar romantik bir ortam görüyorum. İki cana da cenab-ı Hak saadet versin. Er geçen günleri mutlu ve sevinçli olsun. Sevgileri sürekli artarak örnek bir aile olsunlar ve yaşamlarını o şekilde sürdürsünler. Evliliğimizin bizim inancımızda yeri çok önemlidir. Allah hayırlı evlatlar versin. Ben Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan farklı olarak çocuk sayısı telaffuz etmeyeceğim. Nasip olduğu kadar çocuk sahibi olun" diye konuştu.


SİVAS'TA BİR DÜĞÜN DAHA


Nikah töreni ardından çiftin töreni basına kapalı olarak sürdü. Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra ABD'de master yapan ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde doktorasını tamamlayan Elif Akay ve ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra, İngiltere'de doktora yapan ve TÜBİTAK'ta uzman olarak çalışan Muhammed Burak Toparlı’nın bir hafta sonra Sivas'ta bir düğün daha yapacağı ve Kurban Bayramı'ndan sonra ise balayına çıkacağı belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.