Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'da Sürekli yine yeniden!

AK Parti Karşıyaka'da Sürekli yine yeniden!

AK Parti İzmir’de revizyona gidilen ilçelerden biri olan Karşıyaka’da ilçe başkanlığına yeniden Kerem Ali Sürekli atandı. Sürekli bir hafta içinde yeni yönetimini oluşturacak, ilçe teşkilatını kongreye taşıyacak. Sürekli, "İl başkanlığımızın isteği ve teşkilat başkanımın onayıyla göreve tekrar layık görüldüm. Güzel demokratik bir kongre için şimdiden kolları sıvadık. Karşıyaka’ya yakışan bir yönetim oluşturacağız"dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 20:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – AK Parti İzmir’de revizyona gidilen ilçelere yönelik ilk atama gerçekleşti. Daha dinamik bir ilçe yönetimi için yönetimiyle birlikte geçtiğimiz günlerde istifa eden  Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeniden başkanlığa atandı.Sürekli, bir hafta içinde yeni yönetimini oluşturacak. Sürekli, teşkilatı ilçe kongresine taşıyacak.

KALKAN: TEŞKİLATI İYİ BİLİYOR
Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan, Sürekli’nin atandığını doğrularken, “Kerem Ali Bey, ilçeyi teşkilatı iyi biliyor. Partinin bir çok kademesinde görev aldı.İyi bir partili. Teşkilatçılığı iyi bilen biri... İlçeyi kongreye taşıyacak. Durumuna göre süreç yeniden şekillenir. Başkan ve yönetimin istifası alınan diğer ilçelere de bir hafta içinde atama yapılır” dedi.

SÜREKLİ: KONGRE İÇİN KOLLARI SIVADIK
Yeniden başkanlığa atanan Sürekli ise, “İl başkanlığımızın isteği ve teşkilat başkanımın onayıyla göreve tekrar layık görüldüm. Güzel demokratik  bir kongre için şimdiden kolları sıvadık.Karşıyaka’ya yakışan bir yönetim oluşturacağız. Bana teveccüh gösteren Teşkilat Başkanım Süleyman Soylu’ya, İl Başkanımız Bülent Delican’a, Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Yunus Kalkan’a il yönetimine teşekkür ederim"dedi.


AK Parti İzmir'de Karşıyaka dışında  Narlıdere, Güzelbahçe, Gaziemir, Urla, Bayraklı ve Seferihisar'da ilçe başkan ve yönetimlerinin istifaları alınmıştı.

AK Parti İzmir'de delege seçimleriyle kongre sürecine giriyor. Ancak kongrelerde parti içi yarış yaşanmayacak. Genel merkez talimatıyla tek listeli yapılacak seçimlerde uzlaştırma yöntemi kullanılacak.Bu ay delege seçimleri yapılacak, Kasım'da ilçe kongreleri tamamlanacak.Şubat ayında ise il kongresi gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.