Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar'da üçüncü aday da ortaya çıktı

AK Parti Karabağlar'da üçüncü aday da ortaya çıktı

AK Parti İzmir’de kongre takvimi sürüyor. Genel merkezin belirlediği tek adaylı kongrelere alışkın olan teşkilatta Karabağlar'dan bu kez farklı sesler yükseliyor. Parti yönetimi mevcut ilçe başkanı İrfan Doğruca ile yola devam etme kararı alırken, eski meclis üyesi Emrullah Kavuz'un ardından Karabağlar Teşkilat eski Başkanı Ahmet Demirci de kongrede aday olma kararı aldı. O iki ismin ardından üçüncüsü de yola çıktı!

  • Ege Postası
  • 13.03.2020 - 16:42

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de 8 Mart’ta başlayan ilçe kongreleri devam ediyor. Genel merkezin belirlediği tek adaylı kongrelere alışkın olan teşkilatta Karabağlar çatlağı yaşanıyor. 

15 Mart’ta sandık kurulacak ilçelerden Karabağlar’da parti mevcut İlçe Başkanı İrfan Doğruca ile yola devam kararı alırken, Doğruca’nın karşısına bir sürpriz isim daha çıkmaya hazırlanıyor.

Karabağlar Belediyesi’nin AK Partili eski meclis üyelerinden Emrullah Kavuz'un ardından bir isim daha ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı.

2010’dan beri ilçe yöneticiliği yapan, ilçe eski başkanlarından Erol Körüklü döneminde teşkilat başkanı olan Ahmet Demirci’nin de kongrede aday olma kararı aldığı öğrenildi.

Demirci'nin adaylık kararını almasının ardından il yönetiminin Demirci'nin adaylığını geri çekmesi için görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.