Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Kadın Kolları: İzmir için AK belediyecilik zamanı

AK Parti Kadın Kolları: İzmir için AK belediyecilik zamanı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları haftalık programı, parti il binasında gerçekleştirildi. 13 ilçede sandık çalışmalarını tamamladıklarını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, “AK Parti’ye üye olsun ya da olmasın, her seçmenin kapısı çalınacak, icraatlarımız ve projelerimiz anlatılacak. Artık İzmir için değişim zamanı” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 14:42
İZMİR- İzmir’in yerel yönetimler noktasında diğer illere göre çok geride kaldığını vurgulayan Kızılırmak, “Amacımız AK Parti’nin başarısını halkımıza gösterebilmek. İzmir’in yerel yönetimler konusunda diğer illere göre çok geride olduğu açık ve seçik ortadadır. İzmir hak ettiği hizmeti yıllardır alamıyor. Hangi partiden, kim aday olacaksa olsun, her adayın sokaklarda olması gerektiğini düşünüyorum. Üye olsun ya da olmasın, her seçmenimizin kapısı çalınacak, icraatlar anlatılacak. İzmir halkının sağduyusuna güveniyorum. İzmir, Nisan 2014’de AK Belediyecilik ile tanışacak” dedi. 

“TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GEZİN, ENGELLERİ GÖRÜN”
Siyasi partilerin aday adaylarına seslenen Kızılırmak, “Partimizin aday adaylığı süreci başlamadığı için, süreci başlamış olan siyasi partilerin aday adaylarına sesleniyorum; gözlerine bant çekerek, tekerlekli sandalyeye oturarak İzmir’de bir gün geçirmenizi rica ediyorum. İzmir’de sayısı küçümsenemeyecek kadar engelli kitlesi mevcut. Belediye Başkanlığına aday olacaksanız, İzmir’deki engelleri kaldırabilmelisiniz. AK Parti olarak hem engelleri kaldıran bir belediye, hem de İzmir’e hizmet aşkıyla yanıp kavrulan bir belediye başkanına sahip olacak. Hedefimiz hiçbir zaman küçük değil. İzmir 30 ilçe ve 1 büyükşehir” ifadelerinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.