Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den Aslanoğlu’na 'Hızal’ tepkisi: 'Kooperatifçilik oynamaya devam et!'

AK Parti İzmir’den Aslanoğlu’na 'Hızal’ tepkisi: 'Kooperatifçilik oynamaya devam et!'

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, AK Parti Büyükşehir Belediyesi’nin eski Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’a yönelik eleştirilerine İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş ve AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca’dan peş peşe tepkiler geldi. AK Partili Kocabaş, Aslanoğlu’nu siyaset anlayışının sorunlara sorun katmak olduğuna dikkat çekerken, AK Partili Atmaca ise “ Sen kooperatifçilik oynama devam et ama İZBETONSUZ” sözleriyle tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2024 - 12:00
  • Güncelleme: 25.04.2024 - 12:07

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından ülke ve İzmir gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

CHP’li Aslanoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediyesi’nin eski Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’a ,“Bilal Bey için söylemiyorum, Bilal Bey’in nezaketini ve hakkını teslim ediyoruz. Ancak bir önceki grup başkan vekilleri her mecliste yaptığı şovlarla bir şey olacağını zannediyordu. Yapılacak çalışmalara olumlu katkı yerine olumsuz katkıyı seçiyordu. Onu önce Ay’a sonra da Venüs’e gönderdiler. Bunun vatandaş nezlindede karşılığı olmadığını görüyorlar. Doğru olanı savunma, doğru olanı yapma konusunda elden tutmak gerekiyor” sözleriyle tepki göstermişti.

Bu açıklama sonrasında CHP’li Aslanoğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca’dan peş peşe tepkiler geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Kocabaş şunları söyledi:

‘SİZİN SİYASET ANLAYIŞINIZ SORUNLARA SORUN KATMAK”

“CHP İzmir İl Başkan Sn. Şenol Aslanoğlu, şunu iyi bilmeli ki, AK Parti kadroları, İzmir ve İzmirli menfaatine olan her konuyu desteklerken, menfaatine olmayan konularında karşısında durur. 2019-2024 yılları arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz@ozgurhizal35 ve AK Parti grubumuz, İzmirli hemşehrilerimizin verdiği muhalefet görevini, bu doğrultuda yapmıştır. Her ne kadar siz 'şov' olarak niteleseniz de İzmirli hemşehrilerimizin sorunlarını, geçtiğimiz dönem olduğu gibi yine dile getirmeye devam edeceğiz. Sizin siyaset anlayışınız ise, çeyrek asır yönettiğiniz İzmir'de, konfor alanlarınızdan çıkmayarak, İzmir'in sorunlarına sorun katmak olmuştur”

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Atmaca ise Aslanoğlu'na şu sözlerle yüklendi: 

“SEN KOOPERATİFÇİLİK OYNAMAYA DEVAM ET”

"Ş. Aslanoğlu; “Onların yerinde olsam ben CHP’nin İl Başkanının elinden tutar, uçak biletini alır götürür, ‘Bu işi çözelim.. derim” İZBB Bşk @drcemiltugay varken seni Ankara’ya neden götürelim? Sen kooperatifçilik oynamaya devam et ama İZBETON ‘suz… @aslanogluchp @Bilalsaygili"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.