Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir mitinginin bütün detayları...

AK Parti İzmir mitinginin bütün detayları...

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun İzmir'de yapacağı miting için Gündoğdu'ya geldi. Miting için alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken; Partililer ise alanı doldurdu. Başbakan Davutoğlu'nun saat 16.00’da Gündoğdu Meydanı'nda olması bekleniyordu. Ancak Manisa mitinginden sonra İzmir'e gelen Davutoğlu yaklaşık 1 saat 50 dakikalık gecikmeyle kürsüye çıkabildi. AK Parti İzmir mitingi

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 15:34
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Genel seçime haftalar kala Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen İzmir mitinginde Davutoğlu Gündoğdu'yu dolduran on binlere seslendi. 

"Davutoğlu Manisa'da mitinginde konuştu: "Altılı çeteye karşı mücadele ediyoruz" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...



GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI 
Alana girişler geniş güvenlik önlemleri ile yapıldı. mitinge gelenler polisler tarafından  tek tek aranarak alana giriş yaptı.. Çevre illerden ise miting için çevik kuvvet takviyesi yapıldı. Sahil güvenlik denizden ve keskin nişancılar çatılardan deyim yerindeyse kuş uçurtmadı.

SICAĞA KARŞI ÖNLEM  
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, kalabalık ve sıcağın vatandaşlar açısından herhangi bir sorun oluşturmasını önlemek için dondurma ve su dağıttı. Alanda yaşanabilecek herhangi bir sağlık sorununa anında müdahale edilebilmesi için sağlık ekipleri alana yakın çevrede hazır bir şekilde bekletildi. 

AFİŞLER DİKKAT ÇEKTİ  
Alanda AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın günler öncesinde hazırlıklarını tamamlandığı hükümet tarafından yapılan yatırımlar ve Başbakan Davutoğlu'nun bulunduğu afişler ile Atatürk posterleri dikkat çekti. 

AK Parti İzmir Mitinginin tüm detayları dakika dakika Ege Postası'nda olacak....

Bir kişi sıcaktan dolayı baygınlık geçirdi... Sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

İzmirli AK Partililer miting için öğlen saatlerinden itibaren alana akın etti. Gündoğdu meydanını dolduran partililer halay çekerek Başbakan Davutoğlu'nun miting alanına gelmesini bekledi. AK Parti'nin İzmir mitingi tam bir şölen havasında geçti.


DELİCAN: "BAŞKALAR KONUŞUR; AK PARTİ YAPAR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'ndan önce kürsüden partililere seslendi. Başkan Delican, alanı dolduran partilileri selamlayarak, AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda çalışmalarını sürdüren herkese ve AK Parti ailesine teşekkürlerini iletti. Başkan Delican şunları söyledi: "Varlığı ile ülkemizin İzmiri'mizin 13 yıllık hizmet seline güç katarak; heyecanlarını, güzel İzmir’imizin Gündoğdu Meydanı'na taşıyan ak gönüllü kardeşlerim. AK Parti’nin ak gönüllü destekçileri,  aydınlık şehrimizin aydınlık insanları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor. “AK Parti sözünü tutar” , “Başkaları konuşur ; AK Parti yapar” dedik… İzmirli hemşerilerimizle gönül bağımızı daha da arttıracak Başbakanlık Ofisi'ni faaliyete geçirdik. Sayın Başbakanımızın katılımı ile mitingden sonra Konak Tüneli'nin açılışını gerçekleştireceğiz. İzmirli artık görüyor… Kuru gürültü yapanla, çalışanı biliyor… kerhen onay verdiklerinin ne kadar üretimsiz olduğunu görüyor… İzmir halkı; bu şehrin pek çok potansiyelini, yıllardır hedefsiz ve projesiz hatta kimliksiz bırakan yerel idareye rağmen; 13 yıllık Ak Parti iktidarının politikaları ile meyve toplamaya başladığının farkında. Biz başka ne dedik ; “Cumhuriyetin 100. yılında  kalkınmış şehirler, mutlu insanlar, kendine yeten, öncü bir Türkiye’yi yaratmış olacağız..”

Bu hedefin altına imzasını atacağından şüphe duymadığım; ne isteğini bilen, ilkelerine bağlı, cesur, yürekli izmirli’ler; bu yolculuk; istikrar temelinde; hizmetin yolculuğudur. Dillere, inançlara, mezheplere, yaşam biçimlerine saygı duyulan; her kesimin birarada yaşayabileceği yeni türkiye’nin inşasının yolculuğudur. Bu yolculukta korkuya yer yok!... Endişeye gerek yok… Oturduğu yerden –mış gibi yapanlara; Ökafa karıştıranlara geçit yok. İzmir; 30 mart yerel seçimlerinde uyarısını yapmıştır.. “hizmete evet diyeceğinin” mesajını vermiştir… 7 Haziran’da da ihmallere,  değerlerini kullanan ama üretmeyenlerin kör döğüşüne nokta koyacaktır.. AK Parti'yi izmirde birinci parti yapacaktır. Biz; izmirli’ye dil uzatana da  bu özel şehri hizmetsiz bırakana, bu şehrin insanlarının milli duygularını siyasetlerine alet edenlere de dur demeyi biliriz…"



YILDIRIM: İZMİR MUSTAFA KEMAL'İN ŞEHRİDİR
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da kürsüden partililere seslendi. Yıldırım, "İzmir’in özellikleri bilmeyenler olabilir. Herkes şunu bilmelidir. İzmir sevgi şehridir, saygı şehridir, samimiyetin var olduğu şehirdir. İzmir Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının ilan edildiği şehirdir. İzmir Adnan Menderes’in şehridir. İzmir Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın şehridir. İzmir Mustafa Kemal’in şehridir.   Son 13 yılda Türkiye’de destanlar yazan bir kadronun şerefli mensuplarınız. Yolları böldük vatandaşı birleştirdik, hayatları birleştirdik. Türkiye’de havayolu halkın yolu olduysa bu AK Parti’nin, 77 milyon vatan evladının başarısıdır. Bizim 13 yılda ‘İzmir’e ne yaptınız'’ diyenlere cevabımız Gündoğdu’dur. İzmir’in trafik sorununu çözen çevreyolu, İZBAN bizim eserimizdir. Liman sorununu çözen AK Parti’dir, AK Parti kadrolarıdır. 7 Haziran yeni Türkiye’nin kapılarının aralanacağı tarihtir. Genel Başkanımız ile birlikte Türkiye’nin 2023 hedefleri Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerinin yakalanacağı tarihtir” dedi. Yıldırım son olarak, “Aday olmuyorum ama İzmir’den de bir yere gitmiyorum. İzmir benim evim. Bundan sonra görevi alan arkadaşlar bayrağı bizden aldıkları yerden daha yukarılara çıkaracaklar” diye konuştu. 

EROĞLU: BİZ KAVGAYA GELMEDİK
Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, "Güzel İzmirimize büyük hizmetler yapacağız. Zaten sizler biliyorsunuz. Biz kavgaya değil gönüller kazanmaya geldik. Biz buraya laf değil hizmet üretmeye geldik. Zaten sloganımız şu; onlar konuşur AK Parti yapar" diyerek sözlerine başladı. Genel seçimin önemine değinen ve bakanlığın yaptığı çalışmaları anlatan Bakan Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "2003 yılı öncesini hatırlayın. IMF'ye borcumuzdan dolayı el pençe divan durduğunu unutmayacağız. Borçlarımızdan dolayı IMF önünde diz çöküldüğü günleri unutmayacağız. Devletin borç aldığı, toplanan vergilerin yüzde 86'sının faiz lobisine gittiği günleri ve enflasyon canavarını unutmayacağız. İşte eski Türkiye bu. Ama Yeni Türkiye huzurlu, kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye. Büyük hedeflerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız, bizlere bir hedef göstermişti. Allah nasip ederse 2023 yılından önce Cumhuriyetin yüzüncü yılını kutlamadan önce Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomisi arasına taşıyacağız. Zaten bunun ayak sesleri gelmeye başladı." 




AK PARTİ'NİN İZMİR MİTİNGİ DE TT OLDU 
Davutoğlu’nun Gündoğdu seslenişi bir gün önce alana çıkan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mitingi gibi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Miting #İzmirhaydi hashtag’iyle Twitter’da trend topic oldu.

GÜNDOĞDU'DA KAÇ BİN KİŞİ VARDI'
Başbakan Davutoğlu’nun Gündoğdu mitingindeki kalabalık alana daha önce çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ı geride bıraktı. AK Parti gelen açıklamaya ve Emniyet tarafından doğrulanan bilgilere göre Gündoğdu’da 100 binin üzerinde partilinin mitingi takip ettiği öğrenildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.