Dolar 32,5818
%0.21
Euro 34,7982
%0.39
Altın 2.412,990
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den ‘ses’ getirecek  yarışma!

AK Parti İzmir’den ‘ses’ getirecek yarışma!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı kentte bir ilke imza atarak ses yarışması düzenleyecek. İzmir’de bulunan 40 huzurevindeki yaşlılar için 'Huzurlu Sesler Ses Yarışması' yapılacak. Yarışmanın organizasyonu, jüri ve orkestranın belirlenmesini İzmir Devlet Opera ve Bale sanatçısı olan AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Lütfi Tuna gerçekleştirecek. AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Şahin, “Huzurevi sakinlerimize, yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Ses yarışmasıyla İzmir'de bir ilki gerçekleştireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 16:41
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir’de bulunan huzurevlerindeki yaşlılar için ''Huzurlu Sesler Ses Yarışması' düzenleyecek.AK Parti İzmir Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan yarışma, İzmir’de teşkilat içinde ilk kez yapılacak bir çalışma olacak. İzmir'de kamuya bağlı 8 ve 32'si özel toplam 40 huzurevine yarışmanın içeriğiyle ilgili bilgi verildi. Yarışmaya katılacak olan yaşlılar kentteki sanatçılardan oluşacak jüri tarafından ön elemeyle belirlenecek. Yarışmanın organizasyonu, jüri ve orkestranın belirlenmesini  İzmir Devlet Opera ve Bale sanatçısı olan AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Lütfi Tuna gerçekleştirecek. Yarışmaya katılacak yaşlılar, istedikleri müzik türünde jürinin karşısında şarkı söyleyerek yeteneklerini sergileyecek. Ön elemeler huzurevlerinde yapılacak. Final ise büyük bir salonda protokolünde katılımıyla gerçekleşecek.


ŞAHİN:İZMİR’DE İLK OLACAK
 
AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Şahin, il  başkanlığı olarak yaşlılar için farklı sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Huzurevi sakinlerimize, yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Ses yarışmasıyla İzmir'de bir ilki gerçekleştireceğiz. Sanatçılardan oluşan jüri, ön elemeden sonra Huzurlu Sesler Şarkı Yarışması'nın görkemli  finalinde, kadınlar ve erkeklerde ilk üçe girenleri seçecek. Çeşitli ödüller olacak” dedi.
 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.