Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den kitap gibi kampanya

AK Parti İzmir’den kitap gibi kampanya

AK Parti İzmir İl Sosyal İşler Başkanlığı başlattığı kampanya ile İzmir’de toplayacağı kitapları Türkiye genelinde ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine dağıtacak. AK Parti'den anlamlı kampanya

  • Ege Postası
  • 31.03.2015 - 09:11
AK Parti İzmir İl Sosyal İşler Başkanlığı olarak eğitime destek vermek amacıyla başlattıkları kampanyada ihtiyacı olan okulları belirleyerek kitap bağışında bulunacaklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Nazmi Yılmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılacak olan kampanyanın mimarı Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nükhet Hotar’dır. İzmir’in tüm ilçelerinde başlattığımız bu kampanya 15 Nisan 2015 Cuma günü sona erecektir. Tüm İzmirlileri bu anlamlı kampanyaya destek olmaya bekliyoruz. Toplayacağımız bir tane fazla kitabın bile bize büyük faydası var. Okuyan ve gelişen gençlik 2023 Hedefimizde en büyük yol göstericilerimiz olacaklar” diye konuştu. 

Delican EBSO ve İZTO'yu ziyaret etti

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar’a gerçekleştiren Delican, Yorgancılar’ın geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden 83 yaşındaki amcası Ahmet Yorgancılar için başsağlığı diledi. Başsağlığı dileklerinin ardından İzmir gündemini değerlendirdiklerini belirten Delican, İzmir’in sanayicilerinin toplumun önde gelen dinamoları olduklarını ve birlikte fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
EBSO ziyaretinin ardından İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret eden Delican, Demirtaş ile İzmir’e yapılacak yatırımlar, İzmir’in başta kurvaziyer turizmi olmak üzere şehirde ticaretin gelişmesi için katkı koyabilecekleri projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Sık sık temaslarda bulunacağız
Ziyaretler sonrası değerlendirmede bulunan Delican, AK Partinin istişare kültürüne dayanan bir siyasi parti olduğunu vurgulayarak, “Bugün İzmir’in önde gelen iki kuruluşunu ziyaret ettik. Sanayi ve Ticaret Odalarımız İzmir’in en önemli dinamolarından. Değerli başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunduk. Bundan sonra sık sık İzmir’in meslek odaları ile temasa geçeceğiz. Oda ve borsalarımızın şehre koyacağı katkılar çok önemli. Hem AK Parti olarak bu katkılardan faydalanacağız, hem de birlikte yürüyeceğiz. AK Parti kurulduğundan beri istişare kültürüne dayanan bir siyasi partidir. Bizler İzmir’in dinamikleri ile sık sık toplantılar yaparak kentin gelişimi ile ilgili konulara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.