Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de ‘motivasyon’ zirvesi: Teşkilat 7 Haziran'a kilitlendi

AK Parti İzmir'de ‘motivasyon’ zirvesi: Teşkilat 7 Haziran'a kilitlendi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çoşkuyla tamamlanan miting sonrası Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. Delican, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da bir bölümüne katıldığı toplantılarda teşkilat mensuplarına emeklerinden dolayı teşekkür etti, “7 Haziran seçimlerine İzmir’de başarıya kilitlendik” dedi. AK Parti İzmir'de ‘motivasyon’ zirvesi: Teşkilat

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 13:20
Sabah saatlerinde İl Başkanlığı’nda ilçe başkanları ile kahvaltıda buluşan Delican, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı İzmir mitingine tüm ilçelerin sahip çıktığını söyledi. İlçe başkanlarına çalışma ve gayretleri için teşekkür eden Başkan Delican, “İzmir’de Pazar günü yapılan miting bugüne kadar gerçekleştirilen en güzel mitinglerden biriydi. AK Parti’nin İzmir’deki gücü Gündoğdu Meydanı’na gönlünün koyan kardeşlerimiz sayesinde tüm Türkiye’de duyuldu. Genç, dinamik ve canlı bir yapı olduğumuzu gösterdik. Üyelerimizin hepsine ulaşarak, Gündoğdu meydanındaki İzmir buluşmasına davet ettik. İzmirli AK Gönüller, teşkilatlarımızın yoğun çalışmasına ve gönlündeki sese kulak verdi. Yürüyerek miting alanına gelenleri gördük. Sistemli ve planlı çalışmamızın sonucunu da AK Parti İzmir olarak diğer partilere göstermiş olduk. Türkiye Pazar günü milli iradeye İzmir’den sahip çıktı” diye konuştu. Toplantıda 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde kilitlenmek gerektiğine vurgu yapan ve sözleri alkışlarla kesilen Delican, planlı ve düzenli çalışmaya devam edeceklerini ve başarıya kilitlendiklerini ifade etti.



“İzmir’de birinci parti olacağız”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, akşam saatlerinde de İl Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinin karşısına çıktı. Miting için teşekkür eden Delican’ın toplantısına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’da katıldı. İzmirlilerin kendisine ve partisine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bakan Eroğlu, “İzmirliler bize olan güvenlerini Pazar günü gerçekleştirdiğimiz mitingde Gündoğdu Meydanında gösterdi. Bizim bu güvene layık olmamız ve çok çalışmamız gerek. Mitingde emeği geçen herkese bende huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ve biliyorum ki 7 Haziran Genel Seçimlerinde İzmir’de birinci parti olacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.