Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de koordinatör çıkarması

AK Parti İzmir'de koordinatör çıkarması

AK Parti Denizli Milletvekili, İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Mehmet Yüksel İzmir’e geldi. Yüksel, teşkilat turuna çıkarken, başkan ve yönetimin istifası alınan Narlıdere, Güzelbahçe, Urla ve Seferhisar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, atamalar öncesi teşkilatın nabzını ölçtü.

  • Ege Postası
  • 17.09.2014 - 12:04
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ -  AK Parti İzmir’de revizyon sürerken, Denizli Milletvekili İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Mehmet Yüksel  İzmir’e geldi. Yüksel revizyona gidilen Narlıdere, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar  ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan ve yönetimin istifası alınan üç ilçede atamalar öncesi teşkilatın nabzını ölçtü, olağan kongre takvimiyle  ilgili bilgi verdi..
Narlıdere İlçe Teşkilatı'nda konuşan Yüksel, İzmir'de teşkilatlara çok önemli görevler düştüğünü belirtti. Hizmetin siyasette ki en büyük özelliğinin fedakârlık olduğunu belirten Yüksel, “Vatandaş akşam yastığa kafasını koyduğunda rahat uyuyabiliyorsa bizde rahat uyuruz. Onların derdini kendimize dert edinirsek bu iş olur. Biz yönetmeye değil hizmetkâr olmaya geldik” dedi.
 
GÖREV DAĞILIMLARI TEŞKİLATIN TASARRUFUNDA
Revizyon sürecinde gerçekleşecek ilçe kongreleri ile ilgili İl Yöneticilerinin teşkilatlarını bilgilendireceğini söyleyen Yüksel değişiklikler olabileceğini ancak mevcut görevlerin de devam edebileceğini belirtti. Yüksel sözlerine şöyle devam etti, “Görev dağılımları teşkilatların kendi tasarrufunda olan olaylardır. Bunlara teşkilat mensupları kendileri karar verecek. Biz sadece sizlere en doğrusunu en iyisini yapmanız konusunda telkinde bulunabiliriz. Bu süreçte kongrelerimizle kadrolarımız zenginleştirelim. Gençleri siyasete yöneltelim. Genç neslin mutlaka siyasetle ilgisi olmalı. Çünkü AK Parti olarak en fazla kadın ve gencin var olduğu partiyiz. Bunu yaparken tabi ki tecrübeli arkadaşlarımızın da olması lazım. Kadınların gençlerin olduğu birlik beraberlik içerisinde oluşacak ekibimizle İzmir'e faydalı olmak en büyük hedefimiz.”

AK Parti Genel Merkezi, ilçelerde tek adaylı kongrelerden yana mesaj vermişti. Başkan ve yönetiminin istifası alınan ilçelerde de kongreyle birlikte devam edecek isimlerin ataması yapılacak.

SÜREÇ NASIL GİDECEK'
Partinin aldığı karara göre mahallelerdeki delege seçimleri ve listelerin açıklanması Eylül ayının sonuna doğru tamamlanacak. Ardından Kasım ayının ilk haftasından Aralık ayına kadar geçen süreçte belde ve ilçe kongreleri yapılacak.  Daha sonra ise il kongreleri gerçekleştirilecek. İl kongreleri Türkiye genelinde Şubat ayında tamamlanacak. Parti beş aylık süreçte tüm teşkilatlarını yenilemiş olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.