Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de kongreler öncesi 5 ilçe için gece mesaisi!

AK Parti İzmir'de kongreler öncesi 5 ilçe için gece mesaisi!

AK Parti İzmir’de ilçe kongreleri öncesi yoğun mesai yaşanıyor.Karşıyaka, Ödemiş, Bergama, Kiraz ve Dikili’den üçer isim Ankara’ya çağrıldı.Gece boyunca süren mülakatlar sonrası isim ilan edilmedi. İl Başkanı Bülent Delican, "Kiraz dışındaki 4 ilçemizde ilçe başkanları görevlerinde olduğu için bir boşluk yok.Kongreye yönelik bir çalışmaydı yapılan. Hepsini beraber değerlendirelim istedik. Hafta içi açıklanacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2014 - 10:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Beşinci Olağan Kongre takviminin işlediği AK Parti’de, İzmir’de ilçe kongreleri öncesi teşkilatlara yönelik çalışma sürüyor. Süreçte ilçe başkanlarının istifasının alındığı Gaziemir,Urla, Seferihisar, Narlıdere ve Güzelbahçe'ye geçtiğimiz hafta yeni atamalar yapılmış ve atanan isimlere mazbata verilmişti.

5 İLÇE GÖRÜŞTÜ İSİM İLAN EDİLMEDİ
Kasım ayında başlayacak ilçe kongrelerine genel merkezin kararıyla tek aday olarak girecek isimler içinde çalışmalar sürüyor.  Bu doğrultuda 5 ilçe için Başkent’te mesai yaşandı.Karşıyaka, Ödemiş, Bergama, Kiraz ve Dikili’den üçer isim Ankara’ya çağrıldı. Akşam 10’da başlayacağı açıklanan mülakatlar, Başbakan’ın genel merkezdeki toplantısı nedeniyle gece 12’den sonraya sarktı. Çağrılan  isimler Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yla görüştü. Görüşmelerde koordinatörler ve İl Başkanı Bülent Delican'da hazır bulundu. Gece 3’e kadar süren görüşmeler sonrası, isim ilan edilmedi. Yapılacak değerlendirmenin ardından bu ilçelerde kongreye tek aday olarak girecek isimler hafta içi açıklanacak.

DELİCAN:KONGREYE YÖNELİK ÇALIŞMA
Ankara’da mülakatlarda bizzat yer alan İl Başkanı Bülent Delican isimlerin hafta içi açıklanacağını söyledi. Delican, "Kiraz dışındaki 4 ilçemizde ilçe başkanları görevlerinde olduğu için bir boşluk yok.Kongreye yönelik bir çalışmaydı yapılan.  Hepsini beraber değerlendirelim istedik. Hafta içi açıklanacak.  Geçtiğimiz hafta atama yapılan  ilçelerde daha önceden ilçe başkanlarının istifaları alınmıştı. Bu yüzden isim tebliğ edilip mazbataları verilmişti" dedi.

KİMLER ÇAĞRILDI
Ankara’ya Karşıyaka’dan Abdullah Mertoğlu,Mehmet Karal ile Tülay Kalıpçılar,Ödemiş’ten Şerif Delibalta, Muhammet Şen ve Halil Demir, Bergama’dan, Mustafa Durmaz, Hakan Kuştu ve Güven Yakar, Kiraz’dan Mehmet Emin Avşar, Bilal Sevim ile İsmail Hancı,Dikili’den ise Zafer Afyon, Yunus Demirtürk ve Semih Yalın davet edildi.

Bu 5 ilçeden de mevcut ilçe başkanları Ankara’ya çağrılmadı. Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ve Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper, milletvekilliği aday adaylığı düşündüklerini, daha önce il başkanlığına bildirmişlerdi. Bu ilçelerde bu yüzden kongrelerde farklı bir aday gösterilecek. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.