Dolar 32,5501
%0.11
Euro 34,8970
%0.67
Altın 2.434,900
%0.08
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de iki ilçe görüşme odasına!

AK Parti İzmir'de iki ilçe görüşme odasına!

AK Parti İzmir’de, ilçe kongrelerinde aday gösterilecek isimlere yönelik çalışmalar sürüyor. Ankara’ya Buca ve Balçova’dan dörder isim çağrıldı.

  • Ege Postası
  • 31.10.2014 - 16:01
HABER SERVİSİ -  Beşinci Olağan Kongre takviminin işlediği AK Parti’de, Kasım ayında başlayacak ilçe kongrelerine genel merkezin kararıyla tek aday olarak girecek isimler için çalışmalar sürüyor. Süreçte ilçe başkanlarının istifasının alındığı Gaziemir,Urla, Seferihisar, Narlıdere ve Güzelbahçe'ye yeni atamalar yapılmış ve atanan isimlere mazbata verilmişti. Geçtiğimiz hafta Karşıyaka, Ödemiş, Bergama, Kiraz ve Dikili’den üçer isim Ankara’ya çağrılmış ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yla görüşmüşlerdi.Bu ilçelere yönelik isim tebliği yapılmamıştı.

BUCA VE BALÇOVA'DAN DÖRDER İSİM
Genel Merkez’de iki ilçe daha masaya yatırıldı. Buca ve Balçova'dan dörder isim Ankara'ya çağrıldı. Buca’dan mevcut başkan Neşat Aslan'la birlikte  Cafer Büyükalmus,İhsan Centilmen ve Mehmet İlkbahar, Balçova’dan ise mevcut başkan Temel Yıldırım dışında Zuhal Ersöz, Halit Aydın Kayacan ve Evrim Özen Ankara'ya gitti.

Bu isimlere İl Koordinatörü Mehmet Yüksel ve İl Başkanı Bülent Delican da eşlik etti.

Ankara'ya giden isimler Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yla görüşecek. Görüşmelerin ardından isim tebliğinin yapılmayacağı belirtildi.İlçe kongrelerinde aday gösterilecek isimlerin haftabaşında açıklanması bekleniyor. Daha önce ataması yapılan isimler ilçe kongrerine aday olarak girecek

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.