Dolar 32,5186
%0.25
Euro 34,8592
%0.34
Altın 2.443,940
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de iki başkan daha 'yokum' diyor

AK Parti İzmir'de iki başkan daha 'yokum' diyor

İlçe kongreleri 8 Mart'ta başlayacak olan AK Parti İzmir'de ilçe başkanlarının "Aday değiliz açıklaması" devam ediyor. Buna göre iki ilçe başkanı daha aday olmayacağını açıklayacak. AK Parti İzmir'de kongreler öncesi flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 02.03.2020 - 19:46

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir'de iki ilçe başkanı daha aday olmayacağını açıklayacak. Buna göre Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır aday olmayacaklarını açıklayacak.  İlçe kongreleri 8 Mart'ta başlayacak olan AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda aday olmayacak ilçe başkanlarının sosyal medya hesaplarından "aday değilim" açıklamaları da devam ediyor. AK Parti kulislerinden edinilen son bilgilere göre; AK Parti’de devam edilmeme kararı alınan ilçe başkanlarına iki isim daha eklendi. Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır aday olmayacaklarını açıklayacak.

AK Parti’dedevam etmeyecek olan ilçe başkanları Buca, Çeşme, Gaziemir, Foça, Güzelbahçe, Kemalpaşa,Menemen, Torbalı, Ödemiş ve Selçuk ilçe başkanları ile birlikte 12 ilçe başkanı görevi bırakmış olacak.

DEVAM EDEN İLÇE BAŞKANLARI

Öte yandan devam edecek olan ilçe başkanları şöyle; Aliağa,Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun,Kınık, Kiraz, Konak, Menderes. Narlıdere, Seferihisar, Tire, Urla.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.