Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de SKM Bilal Doğan'a emanet!

AK Parti İzmir'de SKM Bilal Doğan'a emanet!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na (SKM) İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ı atadı. AK Parti İzmir'de

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 17:57
EGE POSTASI - Önümüzdeki günlerde A Takımı’nda değişikliğe gitmesi beklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, erken seçime 2 aydan az bir zaman kala Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına  (SKM) atama yaptı. AK Parti İzmir’de SKM, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan’a teslim edildi.

DOĞAN: BEN YOK BİZ VARIZ
Doğan atama sonrası, " 1 Kasım seçimleri öncesinde SKM başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Bunun için İl Başkanımız Bülent Delican’a teşekkür ederim. Partimin bu teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Ben yok biz varız. Bütün çalışma arkadaşlarımız ile birlikte partimizin İzmir’de başarısı ve Ülkemizin selameti için çalışacağız. İzmirliliklerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu konuda en büyük destekçimiz basın mensubu arkadaşlarımız olacak. Onlara karşı şeffaf olacağız” dedi.


7 Haziran sürecinde SKM, il başkanlığının bir üst katında tutulmuş, iki ayrı bölgede birer SKM daha oluşturulmuştu. Delican, o süreçte SKM’yi  İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gedikoğlu’na teslim etmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.