Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Çiğli zirvesi

AK Parti İzmir'de Çiğli zirvesi

AK Parti İzmir’de geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişme yaşanarak, Çiğli İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner, başkanlıktan istifa etmişti. Kaner'in sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından, yeni ilçe başkanı için isimler şekillenmeye başladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, il başkanlığında yaptığı görüşmede Ankara'ya göndermeyi düşündüğü isimlerle bir araya geldi. AK Parti Çiğli düğümü çözülüyor

  • Ege Postası
  • 02.09.2015 - 20:29
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner'i n istifası sonrasında, yeni ilçe başkanı için görüşmelerde sona gelindi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda toplantı yapan İl Başkanı Delican'ın Mahmut Polat, Mustafa Akar, Ahmet Tok, Osman Yılmaz, Sedat Karatekin, B. Kemal Uslu ile görüştüğü öğrenildi. 

3 İSİM ANKARA'YA GİDECEK 
Çiğli ilçe başkanı için görüşen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Mahmut Polat, Mustafa Akar, Ahmet Tok, Osman Yılmaz, Sedat Karatekin, B. Kemal Uslu il binasında bir araya geldi. İlçe başkanlığı için görüşülen bu isimlerden 3 kişinin Ankara'ya gönderilmesi bekleniyor. Öte yandan Büyükşehir Meclis Üyesi Mesut Demirkaya ile Erkan Saldır'ın görüşmeye davet edilmemesi dikkat çekti. 

SAĞLIK SORUNLARINI GEREKÇE GÖSTEREREK İSTİFA ETMİŞTİ 
İstifasını il binasına giderek İl Başkanı Bülent Delican'a teslim eden Kaner, "Sağlık problemlerim nedeniyle istifa ettim. Partime sevgim saygım sonsuz. Ancak sağlık sorunlarım nedeniyle daha öncede istifayı düşündüm. Seçimden önce isitfa edecektim ama teşkilatı bırakmak istemedim. Yakın zamanda ameliyat olacağım. O yüzden istifa kararı aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.