Dolar 32,5611
%0.04
Euro 34,8933
%0.08
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de Balçova Termal’e borç iddiası

AK Parti İzmir’de Balçova Termal’e borç iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi sonrası aralarında soğuk rüzgarlar esen İzmir Valisi Mustafa Toprak ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın Valiliğe devredilen Balçova Termal Otel’e partinin il başkanlığının borcu bulunması nedeniyle karşı karşıya geldiği iddia edildi. AK Parti İzmir’de Balçova Termal’e borç iddiası

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 11:23
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Genel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’de boş tribünlere konuşmasından sonra AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ” resmi tören olduğu için katılımı İzmir Valiliği’nin organize etmiştir” diyerek topu Valiliğe atmış ve bu açıklama ikili arasında soğuk rüzgârların esmesine neden olmuştu. Delican ile Vali Toprak’ın bu kez de  Balçova Termal Otel’e il başkanlığının borcu bulunması nedeniyle için karşı karşıya geldiği iddia edildi.

MÜDÜRÜ GÖVEDEN ALIRIM İDDİASI
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın toplantılar için salon kiraladığı Balçova Termal Tesisi’ne, biriken yaklaşık 250 bin lira borcun uzun süredir ödenmediği, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da  paranın tahsis edilmesi için harekete geçtiği iddia edildi.   

TAŞTAN ARACILIK ETTİ!
Vali Toprak’ın Balçova Termal Genel Müdürü Ramazan Kaya’yı yanına çağırarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın borcunun ödenip ödenmediğini sorduğu ve borcun ödenmediğini öğrendikten sonra “Bu parayı tahsil et yoksa seni görevden alırım” dediği iddia edildi. Bunun üzerine Balçova Termal Otel Genel Müdürü Kaya’nın AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan’ı arayarak paranın tahsisi için rica ettiği ve bunun üzerine Taştan’ın İl Başkanı Bülent Delican ile görüşerek konun çözülmesi için aracı olduğu iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.