Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 9 ilçeye yönelik mini temayül yapıldı!

AK Parti İzmir'de 9 ilçeye yönelik mini temayül yapıldı!

AK Parti İzmir’de haftasonu delege seçiminin yanı sıra il başkanlığında temayül mesaisi yaşandı. İl koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in il başkanlığında aralarında Karabağlar, Konak ve Buca’nın da yer aldığı 9 ilçeye yönelik çalışma yaptığı öğrenildi. İlçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerine, “İlçe başkanı değişsin mi'Değişirse başkan kim olsun'” diye soruldu. Kongreler öncesi ilçelere yönelik revizyonun süreceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2014 - 15:02
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı’nda  haftasonu 24 ilçede delege seçimi yapıldı. Cumartesi günü Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Çeşme, Foça, Karabağlar, Konak, Ödemiş ve Tire ilçelerinde yapılan seçimlerin ardından, Pazar günü Karşıyaka, Bornova, Çiğli, Dikili, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Menderes, Menemen, Selçuk ve Torbalı ilçelerinde kurulan sandıklarda parti üyeleri oy kullandı. Seçimlerde,AK Parti İzmir İl Koordinatörleri Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile  İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve  Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan  iki gün boyunca sandıkları gezerek, parti teşkilatlarının çalışmalarını takip etti.

"DELİCAN'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İL’DE MİNİ TEMAYÜL
AK Parti İzmir’de haftasonu delege seçimlerinin yanı sıra il başkanlığında mini bir temayül mesaisi  gerçekleşti. İl koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in  il başkanlığında Konak, Karabağlar, Buca, Çeşme, Torbalı, Selçuk, Balçova, Karaburun ve Menderes'e yönelik çalışma yaptığı öğrenildi.Mini temayüle ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinin katıldığı öğrenildi.Temayülün anket şeklinde yapıldığı ve katılanların “İlçe başkanının değişmesini istiyor musunuz, istiyorsanız yerine kimi görmek  istiyorsunuz'” sorusunu yanıtladıkları belirtildi.Yüksel’in hazırlayacağı  raporu genel merkeze sunacağı öğrenilirken, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başlatılan revizyonun süreceği ve ilçelere yönelik yeni görevden alma ve beraberinde atamaların yapılacağı öğrenildi. Atanacak isimler ilçe kongrelerine tek aday olarak girecek.

ATAMALAR SÜRÜYOR
Daha önce revizyona gidilen Seferihisar’da Hamit Nişancı, Narlıdere’de Aslan Bilgi, Gaziemir’de Hüseyin Uzun, Güzelbahçe’de Oğuz Tabaoğlu, Urla’da Safiye Özcan Çiçek atanmıştı. Karşıyaka’da yeniden atanan Kerem Ali Sürekli, milletvekilliği adaylığı için istifa edeceğinden kongreye kadar yeni bir isim atanacak. Daha önce başkan ve yönetimlerinin istifası alınan Kiraz ve Bayraklı’da ise henüz bir atama yapılmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.