Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 2 isim disipline!

AK Parti İzmir'de 2 isim disipline!

Eylül’ün ilk haftası AK Parti Karabağlar İlçe Yönetimi tarafından hakkında disiplin dosyası hazırlanan Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz dört ay sonra il yönetimi tarafından disipline sevk edildi. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu, Bornova Belediye Meclis Üyesi Hamza Yavuz içinde disiplin kuruluna sevk edilmesi yönünde karar aldı. Her iki isminde ihracı istendi. O meclis üyesi için Eylül ayında dosya hazırlanmıştı

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 20:54
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu, Bornova Belediye Meclis Üyesi Hamza Yavuz ile Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz hakkında disiplin işlemi başlattı.

DÖRT AY SONRA
 İl yönetimi, AK Parti Karabağlar İlçe Yönetimi tarafından Eylül ayında hakkında disiplin işlemi başlatılan Kavuz’u dört ay sonra tedbirli olarak disipline sevk etti. Kavuz uzun süre sosyal medyadan İl Başkanı Bülent Delican'ı ve ilçe başkanı Erol Körüklü'yü eleştirmişti.


YAVUZ DA DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Bornova Belediye Meclis Üyesi Hamza Yavuz içinde disiplin kuruluna sevk edilmesi yönünde karar aldı. Yavuz, partiyi kamuoyunda küçük düşürme iddiasıyla disipline sevk edildi.

Her iki isminde ihracı istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.