Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl SKM Ankara yolcusu

AK Parti İzmir İl SKM Ankara yolcusu

AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bilal Doğan, Pazar günü genel merkezde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Genel Merkez SKM Başkanı Yıldız Seferinoğlu'nun başkanlığında yapılacak değerlendirme toplantısına katılacak. İzmir'in sorunlarının da konuşulacağı toplantı için meclis üyelerinden rapor talep eden AK Partili Doğan, raporu genel merkeze iletecek. İzmir raporu Genel Merkez'e teslim edilecek

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 18:44
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ – Siyasi partiler 1 Kasım erken seçimi için hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlarken, seçim beyannameleri de açıklanmaya başladı. AK Parti ise seçim beyannamesini pazar  günüaçıklayacak. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Genel Merkez SKM Başkanı Yıldız Seferinoğlu'nu illerde seçimin bel kemiği olan SKM başkanlarını genel merkeze davet etti. Bozdağ ve Seferinoğlu'nun başkanlık edeceği toplantıda illerde yaşanan sorunlar masaya yatırılacak. 

MECLİS ÜYELERİ HAREKETE GEÇTİ
İzmir'de ulaşım, çöp, altyapı gibi sorunlar için meclis üyeleri harekete geçti. Meclis üyelerine talimat veren Doğan'ın raporu AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım da sunacak. 

ÖNCE ANKARA SONRA AFYON
Ankara'da gerçekleşecek toplantının ardından  AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İl SKM Başkanı Bilal Doğan, İl Kadın ve Gençlik yerel yönetimler başkanlarının katımıyla Afyon'da 2. bölge yerel yönetimler toplantısı yapılacak. Toplantıda  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu konuşma gerçekleştirecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.