Dolar 32,3838
%-0.3
Euro 34,7341
%-0.21
Altın 2.403,810
%-0.78
Bist-100 10.184,00
%1.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Gaziemir’de görev dağılımı

AK Parti Gaziemir’de görev dağılımı

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı’nda görev dağılımı netleşti. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz başkanlığında toplanan ilçe yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Başkan Yılmaz, ekiplerini kurduklarını ve hızla sahaya ineceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2018 - 14:25

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Yapılan değerlendirmeler sonunda görev dağılımını yapan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, hızlı gelişmelerin yaşandığı siyasi ortamda 24 Haziran tarihinde yapılması kesinleşecek seçimler için güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını belirtti.

NAZMİ YILMAZ: EKİBİMİZİ KURDUK, SAHAYA İNİYORUZ

İlçe Başkanı Yılmaz, “Seçimlerin hemen öncesinde yaptığımız bu görev dağılımının önce ilçemize sonra da partimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Biz seçime hazırız. Ekibimizi kurduk sahaya iniyoruz” değerlendirmesini yaptı.

GAZİEMİR’DEKİ YENİ GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı’ndaki yeni görev dağılımı şu şekilde belirlendi:

“Murat Elçikoca Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Enver İşinibilir Teşkilat Başkanı, Erdem Kılıç, Seçim İşleri Başkanı, Bayram Tüm Tanıtım ve Medya Başkanı, Yasemin Aras Sosyal Politikalar Başkanı, Oğuz Seyran Yerel Yönetimler Başkanı, Ejder Öztop Ekonomi İşleri Başkanı, Mehmet Bellemiş Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Nuri Çelenk Mali ve İdari İşler Başkanı, Erol Kaya İlçe Sekreteri."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.