Dolar 32,5234
%0.22
Euro 34,5738
%0.08
Altın 2.492,130
%0.23
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Büyükşehir Grubu Seyirtepe'de bir araya geldi

AK Parti Büyükşehir Grubu Seyirtepe'de bir araya geldi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı Büyük Şehir Belediyesi Grubu'nun düzenlediği iftar yemeğinde konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Körfez Geçiş Projesi'yle ilgili sivil toplum kuruluşları ve odalardan gelen olumsuz açıklamaları eleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sert sözlerle yüklendi. AK Parti Büyükşehir Grubu Seyirtepe'de iftar yaptı

  • Ege Postası
  • 06.07.2015 - 22:31
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı Büyük Şehir Belediyesi Grubu Örnekköy Seyirtepe Restoranta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir'in iyi yönetilmeyen bir kent olduğunu söyleyerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yüklendi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise "Bu güzel İzmir Körfezi'ni İzmir Körfez Geçiş Projesi'yle ilgili planlanmaları tamamlayıp kamuoyuna sunduğumuz zaman maddeleri istemeyiz diye sıralamışlar. İzmirli için ne gerekiyorsa onların dimdik savunuculuğunu yapan AK Parti olmalıyız" dedi. 

"HER AN SEÇİME HAZIRIZ"
Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise iftar programına katılanları "Bizleri bu güzel manzarada, bu mübarek günde bir araya getirdikleri için teşekkürler Allah kabul etsin. Doğu Türkistan başta olmak üzere tüm Ortadoğu'da yaşayan müslümanların yaşadığı zulümlerin bitmesi temenni ve dualarımızda olsun" sözleriyle selamladı. 7 Haziran'ı geride bıraktıklarını ifade eden Ulema, "Seçimlerin hemen ardından AK Parti'yi 13 yıldır tek başına iktidara getiren milletimiz, yüzde 41'lik oyu verdi ama tek başına iktidar çoğunluğunu vermedi. Herkesin AK Parti'ye vermiş olduğu mesajı çok iyi değerlendirdiğine inanıyorum. 13 yıl boyunca millet iradesinin savunucusu olduk. Bu karar sonucunda da millet iradesinin verdiği karara hepimiz saygılıyız. Seçimlerin sonucunda birilerini eleştireceksek o hepimiz olmalıyız. İl, ilçe teşkilatları, genel merkez ve mahalle başkanlarının herkesin değerlendirmesini titizlikle yapmaktadır. Yeni bir seçime hızlı bir şekilde hazırlanmak olmuştur. Teşkilat büyüyüğüm demişti ki teşkilatçılık, 24 saat içmeye hazır çayı hazır tutmaktır. Çayın altını çok açarsınız acı olur, az tutarsanız da güzel olmaz, demini almaz. Her an seçim olacakmış gibi izmir'de meclis üyeleri ve teşkilatla hazırlıklı olmak bize düşen en büyük görevdir" diye konuştu. 

ULEMA KOALİSYON MESAJI VERDİ
Genel seçimin ardından koalisyon görüşmeleriyle ilgili AK Parti'nin şeffaf bir anlayış olacağını ifade eden Ulema, "TBMM 'de meclis başkanı seçildi. AK Parti grubu olarak 258'i AK Parti milletvekili seçim turlarına başlarken vermiş olduğu kararın arkasında çelik gibi sağlam durdular ve Meclis Başkanı olarak İsmet Yılmaz'ı seçtik. Önümüzdeki süreçte Başkanlık Divanı belirlendikten sonra da Başbakanmızın hükümet kurma görevi ile koalisyon süreci başlayacak. AK Parti olarak biz milletin bize vermiş olduğu yüzde 41'lik oyun gücüyle koalisyon görüşmeleri sürecinde samimi ve şeffaf olacağımızı en başta belirttik. Muhalefet partilerinin yaptığı gibi hiçbir zaman kırmızı çizgilerimiz olmayacak" şeklinde konuştu. 
"ÇELİK GİBİ SAĞLAM DURUN"
Seçim sonucunun ardından büyük Türkiye olma yolunda bir takım projelerinin durdurulmasıyla ilgili açılan davalar olduğunu ifade eden Ulema şunları söyledi: "Karşı dev projelerin devam edecek. Bu projelerin içinde 3. hava alanı ve 3. köprü de var. İzmir'de bir olaya şahit olduk. Bu güzel İzmir Körfezi'ni İzmir Körfez Geçiş Projesi'yle ilgili planlanmaları tamamlayıp kamuoyuna sunduğumuz zaman maddeleri istemeyiz diye sıralamışlar. İzmirli için ne gerekiyorsa onların dimdik savunuculuğunu yapan AK Parti olmalıyız milletin bizden beklentisi bu. Seçim boyunca emek gösteren çalışan herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Ya koalisyon ya seçimlerin tekrarı olarak alınacak kararların arkasında çelik gibi sağlam durmak gerektiğini belirtiyorum." 

DOĞAN: CAN SİPER ÇALIŞTILAR
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, katılanlara teşekkür ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hedef aldı.  Doğan, "Meclis üyelerimiz özveriyle çalışan arkadaşlarımız ilçe başkanlarımız ve il yönetimimizle çalışan arkadaşlarımız İzmir gibi iyi yönetilmeyen bir kentte belediye meclis üyelerimiz halkımızın sesi olarak sorunları dile getiriyorlar. İzmir'de son günlerde yaşananlara bakın, dünyanın hiçbir yerinde olmayan 25 gün önce de terk edilen bilet uygulamasından vazgeçen bir belediye başkanı var. Sürekli yanan Afrika ülkelerinde bile olmayan çöplükte her gün yangınlar var ve Büyükşehir Belediye Başkanı hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Başkan ikinci sınıf malzemelerle yapılan Fuar İzmir'i başarı gibi sunuyor. Belediye meclis üyelerimiz gerçeklerin böyle olmadığını, İzmir'in iyi yönetilmediğini haykırıyorlar ve haykırmaya devam ediyorlar. Genel seçimlerde il ve ilçe yönetimi can siper çalıştılar. Bundan sonra daha tempolu bir çalışma sergileyeceğiz. Belediye meclis üyeleri ile uyumlu çalışmaya devam edeceğiz. Kınık Belediye Başkanımıza da uzaklardan bugün iftarımıza katıldığı için teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.