Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti 14 yeni ilçe başkanını belirliyor

AK Parti 14 yeni ilçe başkanını belirliyor

AK Parti İzmir'de belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden 14 ilçe başkanı yerine yeni isimler arıyor.

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 11:35
İZMİR- Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre her ilçe için belirlenen 3 isim yarından itibaren Ankara'daki genel merkeze giderek Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'le görüşecek ve içlerinden biri ilçe başkanı olarak atanacak. AK Parti Teşkilat Başkanı Atilla Kaya, "Gerekli çalışmaları yaptık. Genel merkezimiz ilçe başkanlıklarına atama yapacak ve arkadaşlarımız en yakın zamanda yönetimlerini oluşturacak" dedi. AK Parti İzmir'de 152 kişi belediye başkan aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa etti. Bunlardan 14'ü ilçe başkanlarından oluştu. Aliağa, Balçova, Narlıdere, Bayraklı, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Menderes, Menemen, Seferihisar, Tire, Torbalı ilçe başkanlarının yanı sıra yeniden yapılandırma için yönetimlerin de istifası istendi.

Mini temayül
Aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanlarının yerine gelebilecek isimlerle ilgili teşkilat içinde mini temayüller yapıldı. Bunun sonucunda da 3'er isim belirledi. İsimler yarından itibaren Ankara'ya giderek, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'le görüşecek ve içlerinden biri başkan olarak görevlendirilecek. 
Bayraklı'da ilçe yöneticileri Hakan Çam, Yakup Gülcan, Tarkan Düzman, Buca'da İl Genel Meclisi Üyesi Nazife Çavuşoğlu, Meclis eski üyeleri Necat Aslan, Mustafa Yiğit, Çiğli'de ilçe yöneticileri Özgür Taner, Osman Özkaya, Fahrettin Karaca, Aliağa'da ilçe yöneticileri Mesut Yaşar Aybar, Serkan Ardıç, Erda Kılıç, Çeşme'de Mustafa Yıldırım, İlhan Ayyıldız, Balçova'da ilçe yöneticileri İrfan Altay, Altan Özgür ve Kadın Kolları Başkanı Meltem Ölmez, Menemen'de Mithat Çetin, Menderes'de ilçe yöneticileri Şener Çakar, Zehra Kösem, Mustafa Güler, Torbalı'da Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Emre Tezcan, İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Akbıyık, ilçe yönetici Mehmet Ali Uraslı, Seferihisar'da ilçe yöneticileri Sadullah Erdoğmuş, Kamil Ün ve Reşit Kocam, Bornova'da ise Kurucu İlçe Başkanı Musa Çevik, Ersan Akçay ve Serdar Altırkılıç Ankara'ya davet edildi. AK Parti İl Teşkilat Başkanı Atilla Kaya, ilçe başkanlarının en yakın sürede belirleneceğini belirterek, "3 arkadaşımız genel merkeze davet edilecek ve içlerinden biri ilçe başkanı olarak belirlenecek. Belirlenen kişi de en yakın sürede yönetimini oluşturacak. Bu süreci fazla uzatmayacağız" dedi. (Yeni Asır) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.