Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik ‘A Takımını’ sahaya sürdü

AK Gençlik ‘A Takımını’ sahaya sürdü

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yüksel, AK Gençlik ile birlikte İzmir’in sorunlarını çözmek için canla başla çalışacaklarını söyledi. AK Gençler ilk tanışma ve tanıtım toplantısını gerçekleştirdi

  • Ege Postası
  • 13.02.2016 - 17:03
İZMİR - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Adil Yüksel, yönetim kurulunu belirleyip Ankara’dan onay aldıktan sonra ilk tanışma ve tanıtım toplantısını Kemalpaşa’da gerçekleştirdi. Dere Mesire Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yüksel ve yönetimi, İzmir’de yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İl Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Timur Bircan ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar da katılım gösterdi.

Yeni bir dönem
Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “Bu göreve benimle birlikte uygun görülen tüm kardeşlerimizle verdiğimiz mücadelede birlik ve beraberlik mesajları hep ön planda olacak. Tamamen samimiyet ve şeffaflık üzerine kurmaya çalıştığımız yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir sembol ve bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Kendi içinde birden fazla yürütme kurulu oluşturabileceğimiz zengin bir kadroyla, İzmir’de başarıdan başarıya koşan AK Parti teşkilatlarımıza taze bir kan olmak en büyük arzumuzdur. Güzel İzmir’imize hizmet edebilme arzusuyla, inanmış binlerce arkadaşımız var. 90bin’e yakın üye sayımızla interaktif bir şekilde çalışmalarımıza en kısa zamanda başlamayı ve devraldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Saygılı ve seviyeli bir üslupla, bu kısmın özellikle üzerine basıyorum, istişare kültürünün egemen olduğu bir anlayışla, ifade edebilen, toplumsal refleks gösterebilen, kararlı ve doğru bildiklerini doğru şekilde ifade edebilen bir gençlik kolları hayaliyle, tabiki de çok kıymetli büyüklerimizin desteğiyle bu görevin hakkını vereceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğruyu anlatacağız
Yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini kaydeden Yüksel, “Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun, dolayısıyla partimizin genç kardeşlerimize taahhüt ettiği iyileştirmeleri anlatmak gibi aylarca sürecek bir görevimiz var. Bunların hepsini bıkmadan, usanmadan genç kardeşlerimize anlatacak ve onlarla daha güçlü olacağımızı ifade edeceğiz. Gençlik Kolları olarak bizim işimizin siyaset olduğu kanısında değilim. Bizler üretmek ve bu bağlamda geliştirmek üzere partimize hizmet etmeliyiz kanaatindeyim. Yeri geldiğinde tabiki de siyasetimizi yapacağız ancak seviyemizi ve üslubumuzu koruyarak, İzmir’e ve İzmirli genç kardeşlerimize yakışır bir şekilde, bizden sonraki nesillere örnek olacağımızın sorumluluğuyla hareket etmek en büyük görevimiz” dedi.

AK Parti Üniversitesi
Gençliğe seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, “AK Parti İzmir İl Başkanlığı Üniversitesi’ne yazıldınız. Bu üniversiteden mezun olunca hayatta her işi başaran geleceğe çok güçlü adımlar atacaksınız. Üniversite sadece meslek sahibi olmak için değil hayata bir yön katmak için okunur. Ben inanıyorum ki gençlik kolları üniversitesinden mezun olan kardeşlerimizin arasından belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar, başbakanlarımız ve doğal liderimiz büyük insan Recep Tayyip Erdoğan gibi gıptayla bakılan Cumhurbaşkanları çıkacak” dedi.

DİSK’e tepki
DİSK Genel Kurulu’nda yaşananları eleştiren Delican, “O Genel Kurulda söylenenleri elinin tersiyle itip o salondan çıkan Süleyman Soylu’ya yürekten teşekkür ediyorum. Biz kimseye boyun eğmeyiz. Milleti arkamıza aldığımız için millete hizmet ediyoruz. DİSK Genel kurulunda Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeye kalkanlar kendi çirkinliklerinde boğulacaklardır. Kani Beko’nun bir İzmirli olarak DİSK Genel Kurulu’nda PKK’ nın propagandasını yaptırmasını engelleyememesi, DİSK’in ne hale getirildiğinin açık delilidir. Bu çirkin ve seviyesiz davranışı kınıyorum. Milletimiz bizi sahiplenirken bizde milletimizi her zaman sahipleniyoruz. Bu salonda ki gençlik kollarında görev alan arkadaşlarıma diyorum ki ‘Özgür düşünün geleceğe dair hayaller kurun, hayatta başarılı olmak istiyorsanız idealleriniz olsun. Biz insanların çok daha iyi şartlarda yaşaması için bir aradayız.”  ifadelerini kullandı.

Sürekli ve Uğurlu’da AK Gençliği destekledi
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise, “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Kolları İl Başkanlığından geliyor. Kendisi parti teşkilatlarının her kademesinde bulundu. Sözün yeri gelmişken de söyleyelim biz onu Başkan yaptıracağız” diye konuştu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da, İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış birisi olarak böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.