Dolar 32,4999
%0.27
Euro 34,5819
%0.25
Altın 2.500,610
%0.7
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
85 ve 86 yaşında CHP'ye üye oldular

85 ve 86 yaşında CHP'ye üye oldular

MUĞLA’nın Datça İlçesi’nde 85 yaşındaki Gülsüm Başkan ile 86 yaşındaki Hüseyin Akdeniz, CHP’ye üye oldu. Gülsüm Başkan, "Bu iktidar yüzünden hasta oldum. Gençler bu düzeni değiştirmek için çok çalışsın" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.02.2013 - 12:19
MUĞLA- CHP Datça İlçe Başkanı Timur Kabaklarlı ve kurultay delegesi Mustafa Öztürk’ün hazır bulunduğu törenle iki üyenin yakasına parti rozeti takıldı. Gülsüm Başkan, "CHP’liliğimiz babamızdan geliyor. Bu yoldan hiç dönmedik. Hep Atatürk’ün yolundan gittim. Bu iktidarın yüzünden hasta oldum. Buraya çoluğumla çocuğumla geldim. Ülkenin geleceği için mücadele edelim. Şu iktidardan kurtulalım. Bu hükümet çok canımı sıktı. Beni bu düzen yordu. Bu düzeni istemiyorum. Gençler bu düzeni değiştirmek için çok çalışsın. İnşallah iyi düzeni görürüz. Çok sinirleniyorum. Sabahlara kadar uyuyamıyorum" dedi. Hüseyin Akdeniz ise CHP'nin çok çalışması gerektiğini söyledi. Akdeniz, "Bu bozuk düzeni el ele vererek değiştirmek zorundayız. Ülke bataklığa sürükleniyor. Bundan kurtulmalıyız" diye konuştu.

CHP Datça İlçe Başkanı Timur Kabaklarlı, Gülsüm Başkan ve Hüseyin Akdeniz’in parti rozetlerini taktı. Kabaklarlı, "İktidara muhalif bütün kesimler, asker, avukat, sivil, siyasetçi demeden hepsi maalesef hapislerde. Türk bayrağına, Türk televizyonunda sansür uygulandı. Biz CHP Datça ilçe örgütü olarak bunu kınıyoruz. Türk bayrağı bu ülkede yaşayan bütün insanların ortak değeridir" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.