Dolar 32,5925
%0.36
Euro 34,7627
%0.09
Altın 2.494,150
%0.39
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Yıldırım hakkındaki iddiaları yanıt verdi!

​Yıldırım hakkındaki iddiaları yanıt verdi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “İzmir benim için çok önemli. Bunu İzmirli hemşehrilerim bilirler. Onlarla aramızda güçlü bir gönül bağı var’ diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sonrasında İzmir’e daha az geldiği yönündeki iddiaları yanıtlayan

  • Ege Postası
  • 26.10.2014 - 11:58
İZMİR-  Yıldırım, “İzmirli hemşehrilerim bize böyle sitem ediyorsa ‘sitem sevgiden doğar’ deyip, ‘ne mutlu’ deriz. Ancak farklı tartışma gündemleri ortaya atılıyorsa görünmekten ziyade İzmir için neler yaptığımızı konuşmak daha gerçekçi ve yerinde olur” şeklinde konuştu.

Açılışlar yakında
Gereksiz tartışmalar içerisinde kaybedecek zaman olmadığını dile getiren Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İzmir’e sık gelip gitmem değil, İzmir için yaptıklarımız, yapacaklarımız daha önemli. Yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Gündemimizde İzmir hep en önde. Doğusuyla batısıyla kuzeyi ve güneyiyle tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız gibi İzmirli hemşehrilerim de beni icraatlarımdan bilirler. Yapacağımı söyler, söylediğimi yaparım. Olmayacak bir şeyi dile getirmem. Ne söz verdiysek onları yapıyoruz. Projelerin çoğunda adım adım sona yaklaşıyoruz. Açılışları kısmetse güzel İzmirlilerle birlikte yapacağız. Şimdiden herkesi davet ediyorum”.

“Yoğunluk var ama öncelik İzmir’in”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Danışmanlığı görevi nedeniyle de son dönemde yoğunluk yaşadığını hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ancak ben İzmir Milletvekiliyim. İzmirli hemşehrilerim bana ve partime güvenini İzmir’de de ortaya koydu. Bu nedenle ne yapılırsa yapılsın, nerede olursam olayım öncelik İzmir’in. Geçtiğimiz hafta Ekrem Demirtaş başkanlığındaki İzmir Ticaret Odası (İTO) heyeti ile bir araya geldik. Hazırladıkları raporları sundular. Konu İzmir olunca ve konuklar İzmir’den gelince her şartta, hatta hükümet nezdinde elimden gelenleri yapacağımı kaydettim. Bu şimdiye kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak”.

“Projelerde sona geliyoruz”
Genel seçimler sırasında ortaya konulan projelerin çoğunda adım adım sona gelindiğine vurgu yapan Yıldırım, “Her proje ile ilgili gün gün rapor alıyorum. Çoğunda sona yaklaşıldı. İzmirli hemşehrilerimle kısa süre sonra açılıştan açılışa koşacağız” diye konuştu.
 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.