Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Sındır’dan ağır sitem!

​Sındır’dan ağır sitem!

Bornova Belediyesi eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, bir milletvekilinin kendisine gönderdiği mektubun Bornova Belediyesi’nden “Burada böyle biri yoktur” gerekçesiyle geri iade edilmesine tepki göstererek, “İade eden arkadaşlar haklılar, nezaketlerinden, saygılarından ve görevlerine bağlılıklarından hiç şüphem yok, zira aradan epey zaman geçti, Başkanlık yapmış olduğumu unutmuş olabilirler!” diyerek tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 01.09.2014 - 20:25
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Bornova’da beş yıl belediye başkanlığı yapan Kamil Okyay Sındır’ı Bornova Belediyesi’nde kimse tanımadı! Bir milletvekilinin Sındır’a gönderdiği mektup Bornova Belediyesi personeli tarafından, “Burada böyle biri yok” gerekçesiyle alınmadı. Bu duruma facebook adresinden sitem eden Sındır şunları söyledi:  
 
“Az önce Ankara'dan bir Milletvekilimizin makamından aradılar. Adresimi sordular. Şahsıma, geçenlerde göndermiş oldukları "Bornova Belediye Başkanlığına" adresli bir mektup (bayram kutlama mesajı) kendilerine iade olmuş.
"Belediyemizde böyle birisi YOK" diye :))
İade eden arkadaşlar haklılar, nezaketlerinden, saygılarından ve görevlerine bağlılıklarından hiç şüphem yok, zira aradan epey zaman geçti, Başkanlık yapmış olduğumu unutmuş olabilirler. Eminim hatırlamış olsalardı nezaketen iade etmek yerine bana iletilmesini sağlarlar veya beni arayarak makamdan teslim alabileceğimi veya aldırabileceğimi söylerlerdi... Ne de olsa 5 yıllık bir emeğimizin hatırına... Sağlık olsun :)))

Ama ben çok iyi biliyorum ki, hatırlayamayan arkadaşlar Belediye Başkanımıza veya Başkan Yardımcılarımıza veya Belediyemizdeki herhangi bir kademeden herhangi bir başka çalışanımıza (memurumuza, sözleşmeli personelimize, kadrolu veya taşeronda çalışan herhangi bir işçi kardeşimize) sorabilselerdi mutlaka doğru yanıtını alacaklardı hatta kendisinin bu mektubu bana iletmekten memnuniyet duyacağı tepkisiyle bile karşılaşabilirlerdi.
 
Polemik konusu olmasını isteediğimden, bu mesajıma da lütfen kimsenin yorum yazmasını veya "beğen" seçeneğini tercih etmesini de istemiyorum. Dileyen şahsıma doğrudan mesaj gönderebilir...Bundan önceki "Barışa Dair" konu başlıklı yazımı, ("barışa, sevgiye, saygıya, kardeşliğe dair") ne olur bir kez daha dikkatle okumanızı diliyorum...
Sevgiyle, dostça ve hoşça kalın :)))

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.