Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Polislerin karardan önceki veda konuşması

​Polislerin karardan önceki veda konuşması

Sahur vakti gözaltına alınan ve 7 gündür hukuksuz bir şekilde adliye nezarethanesinde bekletilen polisler hakkında mahkemenin aldığı sorgu tamamlamadan kararın açıklanması büyük tepki topladı. Mahkemenin kararını bekleyen polisler ise eksi yedinci kattaki nezarethanede veda konuşmaları yaptı.

  • Ege Postası
  • 30.07.2014 - 00:32
Videoda polislerin 'en güzel bayramımızı burada geçirdik', 'Zalimin devrileceği an, zulmünün artacağı zamandır', 'Biz dışarıdakileri, dışarıdakiler bizi düşünüyor', 'Yaptığımız işlerde zerre hukuksuzluk yok' sözleri dikkat çekiyor.

YURT ATAYÜN: HAKİM BANA KARŞI SUSMA HAKKINI KULLANDI

Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdür Yurt Atayün, bu hukuksuzluğun tarihe geçeceğini  söyledi. “Yapılan hukuksuzluk, yaşadığımız şeyler bizi çok yıprattı usulsüzlük açısından. Ama haklı olmanın duruşuyla değil sekiz gün kaç gün olursa olsun hiçbir zaman için haklıyız. Hiçbir suç işlemedik, 75 arkadaşım için de bu böyle. Hiçbir arkadaşım için zerre delil ortaya konamadı. Hakim bana susma hakkını kullandı. Sorguda hakim susuyor.. Hukuksuzluğu zulmü tüm Türkiye gördüğü gibi dünyada görecek. Zalimin zulmü arttığı gibi Zalimin devrildiği an zulmün en çok arttığı zamandır.” diye konuştu.

ÖMER KÖSE: YANLIŞ BİR İŞ YAPMADIK, BUGÜN OLSA YİNE YAPARIZ

Eski Terörle Mücadele Emniyet Müdürü Ömer Köse ise “Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarla vatan için çalıştık. Bedeli ne olursa olsun bundan sonrada böyle olacak.  İnşallah sonu mutlu bitecek, biz çok rahatız. Dışarıdakilere üzülüyoruz, yoksa yaptığımız işlerden görevimizden dolayı en ufak bir pişmanlığımız yok. Bu gün olsa yine yaparız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.