Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Polis memuru tartıştığı arkadaşını öldürdü

​Polis memuru tartıştığı arkadaşını öldürdü

İzmir'in Buca ilçesinde polis memuru 35 yaşındaki İ.M., kullanması için ödünç verdiği otomobili iade etmediği için tartıştığı öne sürülen arkadaşı 24 yaşındaki Cenk Yazıcıoğlu'nu ekmek bıçağıyla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Yazıcıoğlu hayatını kaybederken, polis memuru İ.M. gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 30.07.2014 - 16:30
İZMİR-Olay, Buca İlçesi 221/3 sokak numara 15'teki Menekşe Apartmanı'nda bu sabah meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri Amirliği'nde görevli 15 yıllık polis memuru İ.M., iddiaya göre bir süre önce otomobilini, bayramda kullanması için arkadaşı Cenk Yazıcıoğlu'na ödünç verdi.
 
Yunus Timleri'nde 4 yıldır görev yaptığı belirtilen İ.M. otomobilini almak için Yazıcıoğlu'nun evine gitti. Ancak Yazıcıoğlu otomobili vermek istemeyince, tartışma çıktı. Öfkelenen İ.M., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla arkadaşını göğsünden yaraladı. Sinir krizi geçiren İ.M., kendine geldikten sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yazıcıoğlu müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Meslektaşları tarafından gözaltına alınan İ.M., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.