Dolar 32,6022
%0.27
Euro 34,7806
%0.34
Altın 2.410,780
%-0.91
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Körfez Yayınları İzmirlilerle buluşuyor

​Körfez Yayınları İzmirlilerle buluşuyor

Körfez Yayınları, 19-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘’TÜYAP 19. İzmir Kitap Fuarı’nda’’ okurlarıyla buluşuyor.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 13:54
İZMİR-19. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’na geniş ürün yelpazesiyle katılacak olan Körfez Yayınları, fuar ziyaretçilerinin karşısına zengin bir programla çıkıyor. Körfez Yayınları, öğrencilerin yaklaşan sınav dönemine ilişkin merak ettikleri konulara cevap verecek. Sınav sistemlerinde yapılan değişikliklere uygun olarak güncellenen yayınlarıyla dikkatleri toplayan Körfez Yayınları, veli ve öğrencilerin sorularını uzman danışmanlarıyla yanıtlayacak.

Orhan Keskin öğrencilerle buluşuyor
Gediz Üniversitesi psikolojik danışmanı Orhan Keskin’in sınav stresine yönelik gelenekselleşmiş buluşması Körfez Yayınları’nın fuar etkinlikleri arasında bulunuyor. Sınav stresini azaltmayı ve motivasyonu yükseltmeyi amaçlayan etkinlikte, öğrenciler hayatları için önemli bir dönemeç olan sınavlar hakkında faydalı bilgileri eğlendirici bir üslupla dinleme imkânı buluyor. 23 Nisan’da düzenlenecek etkinlik tüm öğrencilerin katılımına açık.

İzmir’in eğitim markası Körfez
Körfez Yayınları, uzun yıllara dayanan yayıncılık tecrübesi ile eğitim camiasının içerisinde bulunuyor. Körfez Yayınları, deneyimli eğitim ve yayın kadrosu ile 4.sınıftan başlayarak üniversite hazırlığa oradan KPSS yayınlarına varana kadar sınavlara hazırlık ve okula yardımcı dokümanlarını öğrencilerin ve eğitimcilerin hizmetine sunuyor.

Dijitalde de öncü
Körfez Yayınları’nın dijital yayınlarına öğrenci ve öğretmenler büyük ilgi gösteriyor. Konuları öğrenmek için Akıllı tahta sunumları, akıllı tahtada öğrenilen konulardan kolayca not tutmayı sağlayan Akıllı Defterler ve anlaşılamayan konuları tekrar tekrar dinlemek için de Ders Anlatım Videoları interaktif olarak hazırlanan içeriğe fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösteriyor.

Detaylı Bilgi ve İletişim için: Mehmet Halıcı
MESE İletişim Danışmanlığı
GSM: 0533 926 70 93

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.