Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi

​Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu kentteki tek günlük mesaisinde Bergama’da fidan şenliğine, Balçova Kaya Termal Otel’de panale, İzmir Arena’da Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği’nin yemeğine katılacak. Kılıçdaroğlu’na havalimanında milletvekilliği aday adaylığı için Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Dr. Ali Karaege dosya verdi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2014 - 11:02
HALİL SOLAK/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir’e geldi. Uçakla İstanbul’dan İzmir’e gelen Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, il yöneticileri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer karşıladı.
 
LİDER’E DOSYA!
Kılıçdaroğlu kendisini karşılayan parti yöneticileriyle tek tek el sıkışırken, Perşembe günü milletvekilliği aday adaylığı için CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda istifa eden Dr. Ali Karaege, Lider’e dosya verdi. Karaege, Kılıçdaroğlu’na “Genel başkanım görevimden ayrıldım. Görev sürem boyunca yaptığımız çalışmaları anlatan bir dosya hazırladım” dedi.Kılıçdaroğlu da dosyayı aldı.



Kılıçdaroğlu, Dünya Kooperatifçilik Günü kapsamında Bergama Kozak Yaylası’nda fidan dağıtım töreninde yer alacak, ayrıca panel ve etkinliklere katılacak.
 
KIlıçdaroğlı saat 14:00’te  Balçova Kaya Termal Otele geçecek ve siyaset bilimci ve sosyologlarla “sosyal demokrasi” konulu panelde buluşacak.
 
Kılıçdaroğlu, akşam saat 19:00’da Bayraklı Arena’da Tunceli Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı CHP Tunceli eski Milletvekili Hasan Güyüldar’ın organize ettiği maddi durumu yetersiz öğrencilere burs vermek için düzenlenen yemeğe katılacak.
 
Kılıçdaroğlu 20:20 uçağıyla İzmir’den ayrılacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.