Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Karataş Tire'den Teşkilata seslendi

​Karataş Tire'den Teşkilata seslendi

İstasyon Salonu'nda yapılan MHP Tire İlçe Kongresi'ne; İl Başkanı Necat Karataş, Tire'den birlik beraberlik mesajı verdi; Karataş " Önümüzde milletvekilliği genel seçimlerinde Tire'de birinci parti olacağız.Bundan sonra, delege seçimlerinin üyeler tarafından gerçekleştirilmesini ve artık masa başında delege listesi hazırlanmasının partimizde son bulacak. " dedi

  • Ege Postası
  • 25.01.2015 - 12:31
İZMİR - İstasyon Salonu'nda yapılan MHP Tire İlçe Kongresi'ne; İl Başkanı Necat Karataş, MHP'li eski milletvekilleri Şenol Bal, Erdal Sipahi ile diğer ilçelerin başkanları ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını Erdal Sipahi'nin üstlendiği kongrede Bayram Demirel yönetiminin faaliyet ve mali raporları delegelerin oylarıyla ibra edildi.



BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İl Başkanı Necat Karataş, Tire'yle birlikte kent genelinde 28'nci kongreyi tamamladıklarını ifade ederek, "Şölen havasında geçen bu kongrelerden partimiz birlik ve beraberlik içinde çıktı. Önümüzde milletvekilliği genel seçimlerinde Tire'de birinci parti olacağız" dedi. Seçimi rakibinin önünde 15 oy farkla kazanan Atakan Duran oy kullanan delegelere teşekkür ederek, "Bundan sonraki hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Üye sayımızı ise en kısa sürede binli rakamlara taşıyacağız. Parti içi demokrasiyi işleteceğiz. Bundan sonra, delege seçimlerinin üyeler tarafından gerçekleştirilmesini ve artık masa başında delege listesi hazırlanmasının partimizde son bulacak. Edindiğim tüm siyasi birikimleri partimizin başarısı için kullanacağım. Modern bir hizmet anlayışı ile teknolojinin ve iletişimin tüm imkanlarını kullanarak, halkımızın sesi ve sorunlarının takipçisi olacağız. MHP'yi Tire'de hak ettiği iktidar noktasına getireceğiz" 

MHP Tire İlçe Kongresi'nde iki dönemdir görev yapan Bayram Demirel'i 15 oy farkla geçen Atakan Duran yeni ilçe başkanı seçildi.



15 OY FARKLA SEÇİLDİ
İki dönemdir başkanlığı yürüten Bayram Demirel ile Atakan Duran'ın yarıştığı kongrede 307 delege oy kullandı. 146 oy alan Demirel'i, 161 delegenin oyuyla geçen Atakan Duran yeni ilçe başkanı seçildi. Atakan Duran başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Burak Şenol, Hasan Elibol, İbrahim Belice, Mustafa Sezen, Can Toprakçı, Mehmet Erbahçeliler, Volkan Kulalı, Gülgezer Koçlar, Günay Titiz, İlhan Horunlu, Mevlüt Eriş, Necati Öter, Tevfik Karadağ, Ümit Çalışan, Hasan Güldürdek, İsmail Tosun, Binnaz Nizamoğlu ve İsmail Aktürk'ten oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.