Dolar 32,3879
%0.22
Euro 35,0337
%-0.09
Altın 2.326,280
%0.25
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Karabağ huzurevini ziyaret etti, yaşlılara konser sözü verdi

​Karabağ huzurevini ziyaret etti, yaşlılara konser sözü verdi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Karabağ, yaşlılara konser sözü verdi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 11:55
İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ ilk olarak Huzurevi bahçesinde kendilerini bekleyen yaşılarla buluştu. Yaşlıların yanına gidip tek tek ellerini öpen Başkan Karabağ, huzurevi sakinlerine karanfil dağıttı. Karabağ, rahatsızlıkları dolayısıyla üst katlardan inemeyen ve odalarında istirahat eden yaşıları da unutmadı. Her katı dolaşan Başkan Karabağ, huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek, isteklerini de geri çevirmedi.
 
Konser müjdesi
Huzurevi Müdürü Hüdaverdi Öztürk ile birlikte yaşlılarla sohbet eden Karabağ, onlara müjde verdi.  Karabağ, huzurevinde kısa süre içerisinde Türk Sanat Müziği Konseri düzenleneceğini söyledi. Yaşlılar Başkan Karabağ'ın bu müjdesine alkışlarıyla teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.


 
"Onların sorunlarını çözmek bizi mutlu ediyor"
Daha önce de merkezde bir konser verdiklerini hatırlatan Başkan Hasan Karabağ, “İhsan Alyanak Kültür Merkezi ile binalarımız yan yana. Sık sık ziyaret ettiğim bir yer. Burada yaşlılarımızla beraber olmak, onları dinlemek varsa sorunlarını çözmeye çalışmak bizleri mutlu ediyor. Var olan hasta nakil ambulanslarımız da her zaman kurumun hizmetinde olacaktır” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.