Dolar 32,5149
%0.09
Euro 34,9775
%0.02
Altın 2.439,850
%0.15
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Gök’ten partililere söz: ''Sizin Songül seçilecek''

​Gök’ten partililere söz: ''Sizin Songül seçilecek''

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Songül Gök bugüne kadar hep omuz omuza mücadele verdiği partililerinden asla vazgeçmeyeceğini belirterek, milletvekili olduğu takdirde yine partillerin yurttaşların içinde olacağını asla ulaşılamaz bir insan konumuna gelmeyeceğinin sözünü verdi. ​Gök’ten partililere söz:

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 15:51
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı songül Gök önseçime iki gün kala çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Çiğli, Bayraklı ve Karşıyaka’da vatandaşlarla buluşan Gök, partililerin kendisini Meclis’e gitmeye layık gördüğü takdirde asla telefonlara cevap vermezlik yapmayacağını ve bundan önceki 25 senelik parti yaşamında partililere ne kadar yakın dolduysa, aynı derecede yakın olmaya devam edeceğini söyledi.  CHP’ye ilk üye olduğunda daha 20 yaşına yeni bastığını ve bugüne gelinceye kadar hiçbir zaman partisinden ve partililerinden vazgeçmediğini vurgulayan Gök “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyüdüm. Annemin babamın evinden çıkıp İzmir’e üniversite okumaya geldiğimde Cumhuriyet Halk Partisi evim partililerim ailem oldu. Ben hep sizin Songül oldum. Bir insan ailesinden ve evinden vazgeçebilir m? Bazı partili kardeşlerim milletvekili olursam telefonlarına cevap verip vermeyeceğimi soruyorlar. Yanlarına bir daha uğrayıp uğramayacağımı soruyorlar. Ben hepinize söz veriyorum. Seçilirse sizin Songül seçilecek ve hep sizin Songül olarak kalacak. Size ve partime asla sırtımı dönmeyeceğim” dedi.

DOKUNABİLECEĞİNİZ ADAYLARI SEÇİN
Önseçimde partilieri partiye emek vermiş, parti çalışmalarında yanlarında olmuş ve ileriki süreçte de yanlarında olacaklarına inandıkları adaylara oy vermeleri çağrısında bulunan Gök, “Biz yıllarca Ankara’ya gönderdiğimiz milletvekillerini bir daha görememekten, onlara bir daha ulaşamamaktan şikayet ettik. Seçim sonrası onlara dokunamadık. Bu da partililerimizde büyük moral bozukluğuna yol açtı. Ama şimdi önümüzde bir önseçim var. Bu hepimiz için büyük bir şans. Bu şansı iyi kullanmalı ve bundan sonra bizim dokunabileceğimiz ve bize dokunmaktan kaçmayan arkadaşlarımızı Meclis’e yollamalıyız. Eğer bu arkadaşlarımız Meclis’e giderse önümüzdeki dönemlerde de önseçimin bekçisi olacak ve partiyi önseçime götürmek için çalışacaklardır. Yalnız milletvekilliği seçimlerinde değil, ilçe belediye başkanlıkları ve büyükşehir belediye başkanlıkları için de bu konuda uğraşacaklardır. Ancak parti örgütüyle çalışmamış, örgüt vicdanını rahatsız edecek adayları seçersek önseçimleri de tartışmaya devam ederiz” diye konuştu.



ÖNSEÇİM EŞİT TEMSİLDİR

Önseçimin kadınlar açısından önemine de dikkat çeken Gök, önseçimler sayesinde daha fazla kadının Meclis’e gitme şansı yakalayacağını ifade etti. Kadınların seçim çalışmalarında erkeklere oranla daha fazla çalıştığının altını çizen Gök, “Her seçilen milletvekili ve belediye başkanı seçimi kadınlarımız sayesinde söyler. Doğrudur. Çünkü bizim partimizin kadınları emektar ve cefakardır. Ev ev gezer, çalışır, oy ister. Erkeklerin gitmediği yerlere giderler. Bu yüzden muhtarlarımızın büyük çoğunluğu kadınlardan oluşur. Çünkü çalışırlar ve kazanırlar. Önseçim de kadınlarımız çalışacak ve hak ettikleri başarıyı elde edecektir. Atama erkek adaylar karşısında ezilmeyecek kotalar karşısında boyunları bükük kalmayacaktır. Önseçim kadınlar için eşit temsil demektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.