Dolar 32,4945
%0.26
Euro 34,5978
%0.3
Altın 2.482,760
%-0.02
Bist-100 9.567,00
%-1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​Gazeteci Ümit Zileli ve eski CHP İzmir İl Başkanı Turan Karakaş Vatan Partisi’nden aday

​Gazeteci Ümit Zileli ve eski CHP İzmir İl Başkanı Turan Karakaş Vatan Partisi’nden aday

Vatan Partisi, İzmir’de seçim çalışmalarını başlattı. Gazeteci Ümit Zileli ve Eski CHP İzmir İl Başkanı Turan Karakaş Vatan Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili aday adaylıklarını halkın yoğun ilgi gösterdiği Çeşme ve Güzelbahçe’de düzenlenen kahvaltılarda açıkladı. CHP'nin eski İl Başkanı

  • Ege Postası
  • 29.03.2015 - 14:54
İZMİR - Vatan Partisi’nde yer almaktan gurur duyduğunu belirten Zileli, Türkiye’de bu yıl büyük adımlar atılacağını ve seçim barajının İzmir’de yıkılacağını söyledi. Konuşmasına şu şekilde devam eden Zileli, “CHP üst yönetimi 2010 yılında bir proje olarak getirildi. Tüm uyarılarımıza rağmen Mustafa Kemal çizgisinden uzaklaştı. Kemal Derviş’in yeniden konuşuluyor olması da bunun bir göstergesidir” dedi.

1. Bölge adaylarının açıklandığı kahvaltı da göze çarpan isimlerden bir tanesi de eski CHP İzmir İl Başkanı Avukat Turan Karakaş oldu. Karakaş adaylığını açıkladıktan sonra, “ Şu an Türkiye’de 2 adet siyasal çizgi var. İlk çizgi ABD eş güdümünde olan meclis partileridir, ikinci seçenek ise Vatan Partisi’dir” dedi.

Kemal Derviş’te değil, Mustafa Kemal’de birleştik
 Karakaş, “Vatan Partisi Kemal Derviş’te değil Kemal Mustafa Kemal’de birleşenlerin partisidir. Biz antiemperyalist, kamucu bir Türkiye’yi kurana dek savaşmaya hazırız. İktidara yürüyoruz.” şeklinde konuştu.



Bu Baston AKP’nin kafasına inecek
Vatan Partisi Genel Başkan Danışmanlığı görevini yürüten 80 yaşındaki Emekli Albay Cemalettin Korkut yaptığı konuşmada elindeki bastonu göstererek, “ Bu baston AKP’nin kafasına inecek. Amerika işbirliği ile bu milletin kanına ekmek doğramaya çalışanlarla savaşmaktan asla geri durmayacağız ve bizi bölmelerine asla izin vermeyeceğiz.” dedi.
Korkut sözlerine Nazım Hikmet’in Hürriyet Kasidesi’nden şu bölüm ile son verdi. “Felek her türlü eshab-ı cefasın toplasın gelsin, dönersem kahpeyim millet yolunda bir azimetten.”
Kahvaltının ardından Vatan Partisi Güzelbahçe sahilde düzenlediği yürüyüşte adaylarını tanıttı.
 
Vatan Partisi 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları ;
Gazeteci Ümit Zileli
Avukat Turan Karakaş
Kimya Mühendisi Ufuk İrez
Gazeteci Ali Karşılayan
Eczacı Levent Budak
Ressam Hürmüz Aslanboğa
Şoför Faik Bahar
Mimar Erdal Esenergül
Avukat Nesimi Özyürek
Avukat Enis Dinçeroğlu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.