Dolar 32,4357
%-0.16
Euro 34,7387
%-0.67
Altın 2.441,490
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​CHP İzmir'de kadınların  yeni başkanı kim olacak'

​CHP İzmir'de kadınların yeni başkanı kim olacak'

CHP İzmir’de milletvekili aday adayı olduğu için İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Özgün Utku’nun yerine yeni başkan hafta sonuna kadar atanacak. Kadın Kolları MYK Üyesi Düriye Taş, kendilerine örgütün çeşitli kademelerinden Nurşen Balcı isminin önerildiğini söyledi.Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Üyesi Balcı, Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Kadın kolları başkanlığı ile ilgili bana ulaşan bir şey yok ama önemli bir süreçteyiz. Böyle bir görev verirse ‘hayır’ demem. Partiye yıllardır emek veriyorum. İhtiyaç duyulduğunda görevden kaçmam” dedi. ​CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı kim olacak'

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 12:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de 1 Mart genelgesi sonrası milletvekili aday adayı olan İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku görevinden istifa etmişti. Utku’yla birlikte yönetim kurulu üyelerinin hepsi istifa ederken, Kadın Kolları MYK’sı bu hafta sonuna kadar İzmir’e yeni kadın kolları başkanı ve yönetimini atayacak.

BALCI ÖNE ÇIKTI
Utku’nun yerine kimin atanacağı merak konusu olurken, Kadın Kolları MYK Üyesi Düriye Taş, kendilerine şuan için İzmir örgütünden bir çok isim tarafından Nurşen Balcı isminin önerildiğini söyledi. Taş, hafta boyunca ilçe başkanları ve il başkanlığı ile istişare yapacaklarını, genel merkezde yapılacak son değerlendirme sonucunda atamanın yapılacağını söyledi.

BALCI: GÖREVDEN KAÇMAM
Geçmiş yıllarda Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı yapan, bir çok dernekte de aktif rol alan Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nurşen Balcı, Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Kadın kolları başkanlığı ile ilgili bana ulaşan bir şey yok ama önemli bir süreçteyiz. Böyle bir görev verirse ‘hayır’ demem. Partiye yıllardır emek veriyorum. İhtiyaç duyulduğunda görevden kaçmam” dedi.

Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın danışmanlığını yapan Sibel Parmaksız’ında ismi başkanlık için geçiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.