Dolar 32,4920
%0.25
Euro 34,5889
%0.27
Altın 2.473,390
%-0.39
Bist-100 9.572,00
%-1.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay: 'Saltanata son vereceğiz'

Alabay: 'Saltanata son vereceğiz'

CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Alabay, Latife Hanım Mahallesi Kars Sevenleri Derneği’ni ziyaret etti. Alabay, neden aday olduğunu, milletvekili olması halinde nasıl bir çalışma stratejisi izleyeceğini anlattı. Alabay konuşmasında AK Parti iktidarını da hedef aldı, “Türkiye’de satılmayan hiçbir şeyimiz kalmadı. Onlar iktidar saltanatını devam ettirmek istiyor. Buna son vermek lazım” dedi. ​Alabay sahada durmak bilmiyor

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 11:10
İZMİR - CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Alabay, Latife Hanım Mahallesi Kars Sevenleri Derneği’ni ziyaret etti.

GENEL BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de ikinci bölgeden önseçime girecek olmasının çok önemli bir adım olduğunun altını çizen Alabay, “ önseçime kendisini bizimle yarışmaya sokan çok değerli sayın genel başkanımıza ben bir aday adayı olarak teşekkür ediyorum. Öncelikle 2. bölgede herkesten ricam 57 numara bizim olmazsa olmazımız” dedi.

"HALKIN PARTİSİYİZ"
Her zaman vatandaşla, partiliyle birlikte olacağının sözünü veren Alabay, “  Biz halkın partisiyiz. Sizin bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizlerden ricam önseçimin önemini çok iyi inceleyelim çünkü ön seçim sizin en önemli hakkınız. Gönül rahatlığıyla seçecekseniz. Kimi istiyorsanız onu seçeceksiniz. 29’unda gelip oylarını kullanın kimi istiyorsanız onu seçin. Genel Başkanımıza sahip çıkacağız” dedi.

"İKTİDAR OLACAĞIZ"
7 Haziran gene seçimlerinde CHP’nin iktidar olacağını öne süren Alabay, “ müjdeli haberi ben size veriyorum. Ben inandım iktidara geliyoruz. 13 yıllık iktidar son buluyor. Türkiye’nin önü açılıyor. Yeni bir Türkiye görmek istiyoruz. Bir kere işsizliğe son vermek zorundayız işsizlik son bulmalı. Avrupa’da emekli torununu alıp dünya turuna çıkabiliyor. Bizde torununa çorap alabiliyorsa sevinebiliyor. 13 yıldır biz bunları anlata anlata bitiremeyiz. Sizlerden tek ricam genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 4 yıl yetki istiyor. O 4 yıllık yetkiyi kapı kapı dolaşıp anlatalım. 13 yıllık saltanata son vermek için” dedi.
 


"ÜLKEYİ KUCAKLAYACAĞIZ"

“77 milyonun tamamına kucak açmaya hazır bir partiyiz” diyen Alabay şöyle devam etti;
“Bizim hedefimiz tüm vatandaşlarını kucaklamak. Biz geleceği düşünüyoruz.  Bakınız Türkiye’de satılmayan hiçbir şeyimiz kalmadı. Onlar iktidar saltanatını devam ettirmek istiyor. Buna son vermek lazım.”

"ÖNSEÇİM OLUNCA ADAY ADAYI OLDUM"
Neden aday olduğunu da anlatan Aabay, “Benim Ankara’da evim olmayacak halkını unutan bir milletvekili olmayacağım. Halk bürosu açacağım. 16 ilçenin değil 30 ilçenin milletvekili olacağım. Ülkem adına seçileceğim. Hiç bir zaman sizleri yalnız bırakmayacağım. Adnan Alabay olarak söz veriyorum. Hayatımda ilk defa aday oldum. Önseçim olduğu için aday oldum. Ben sizlerin oylarınıza talip oldum. 4 yılım sizlere hizmetle geçti. Ben sizin acılarınızda yanınızda olmazsam sizlerin neşeli günlerinizde halay çekmezsem öyle bir milletvekili olmayayım.Sizin problemlerinize çözüm olacağım. 8 Haziran sabahı yeni bir güneş doğacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.