Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​AK Parti yönetimine sözlü onay

​AK Parti yönetimine sözlü onay

AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna 4 Temmuz'da oturan Bülent Delican, yönetiminin sözlü onaylandığını, bayramdan sonra atılacak imzanın ardından açıklayacağını söyledi. Delican'ın yönetiminde 22 genç, 14 kadın yer aldı.

  • Ege Postası
  • 30.07.2014 - 13:14
İZMİR- İlçelerde görev yapacak il koordinatörleri de belirlendi. Yaklaşık bir ay önce göreve atandığı halde yönetimini yapamamakla eleştirilen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 50 kişilik ekibini kurduğunu, Genel Merkez'in yönetimi sözlü olarak onayladığını, ancak araya bayramın girmesi nedeniyle resmi onayın gerçekleşmediğini, imzanın ardından yönetimini açıklayacağını söyledi. Delican, yönetiminde 14 kadın, 22 gence yer verdiğini, mesleki anlamda toplumun her kesimini kucaklayan dengeli bir liste hazırladığını belirterek, "Yönetimde iş, sanat dünyasından isimler var. STK temsilcilerineyer verdik. Partiye emek harcamış, katkı koymuş isimler çoğunlukta. Resmi onayın ardından açıklamaya yapacağım" dedi.
 
DELİCAN SAHAYA SÜRECEĞİ TAKIMI AÇIKLADI
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, cumhurbaşkanlığı seçimi için sahada çalışacak ilçe koordinatörlerini de atadı. İl yönetimine de girecek olan bu isimler arasında AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım'ın akrabası olan eski yerel yönetimler başkanı Ahmet Şimşek, genel ve yerel seçimde saha çalışmalarında aktif görev alan işkadını Gerçek Tekin, seçim tecrübesi olan Fuat Eroğlu, prodüksiyon şirketi olan Kader Ertemiz'in kontrolüne birden fazla ilçelerin verilmiş olması dikkat çekti. Delican, 2 Ağustos Cumartesi günü yapılacak mitingin ardından pazaryerlerine girip, seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, "İlçe koordinatörleri ilçelerle il yönetiminin iletişimini sağlayacaklar. Oradaki çalışmalarını izleyip eksikleri giderecekler, ihtiyaçları bildirecekler" dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, seçimde ilçelerde aktif görev alacak koordinatörlerini belirledi. İl yönetimine de girecek isimler ve görev yapacakları ilçeler şöyle:
Aliağa: Ahmet Şimşek
Balçova: Gerçek Tekin
Bayındır: Fuat Eroğlu
Bergama: Ali Yazıcı
Beydağ: Fırat Eroğlu
Bornova: Rahmi Taştan
Buca: Vahide Firyaz Yılmaz
Çeşme: Kader Ertemiz
 
Çiğli: Saliha Tekin
Dikili: Ahmet Şimşek
Foça: Mirhan Bedir
Gaziemir: Nazmi Yılmaz
Güzelbahçe: Gerçek Tekin
Karabağlar: Emrun Sulayıcı
Karaburun: Turan Erdoğan
Karşıyaka: İzzettin Mizan
Kemalpaşa: Rahmi Taştan
Karşıyaka: İzzettin Mizan
Kınık: Ahmet Şimşek
Kiraz: Fırat Eroğlu
Konak: Ahmet Kartal
Menderes: Nilüfer Karadal
Menemen: Mirhan Bedir
Narlıdere: Gerçek Tekin
Ödemiş: Fırat Eroğlu
Seferihisar: Kader Ertemiz
Selçuk: Hayrettin Uçak
Tire: Fırat Eroğlu
Torbalı: Nilüfer Karadal
Urla: Veysel Güldoğan
Elif DEMİRCİ / (DHA)
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.