Dolar 32,5949
%0.37
Euro 34,7863
%0.16
Altın 2.498,160
%0.55
Bist-100 9.461,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​AK Parti'den CHP'ye ilk tepki!

​AK Parti'den CHP'ye ilk tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'li Engin Altay'ın Meclis'te iç tüzük fırlatması ve CHP'lilerin Genel Kurul'u terk etmesine tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2014 - 15:40
Kurtulmuş, "Son derece çirkin, CHP açısından da anlamsız bir adım. Bunlar eski Türkiye'nin alışkanlıkları. Vatandaşın yüzde 52'sinin verdiği oyla Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi.
 
Bu yemin töreninin usül ve erkan çerçevesinde bitirilmesi gerekirdi. Ama son derece çirkin bir davranış oldu. Buradan Sayın Erdoğan'a bir leke gelmez. Ama CHP'ye bir kez daha leke gelir.
CHP olarak biz nerede yanlış yapıyoruz, bu yanlışlarımızı düzeltelim, 5 sene sonra biz kendi adayımız cumhurbaşkanı yapalım demek CHP açısından daha anlamlı olurdu" diye konuştu. Kurtulmuş, CHP böyle davrandıkça milletin görev vermeyeceğini de sözlerine ekledi.
 
BİR TEPKİ DE EMRULLAH İŞLER'DEN
 
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, CHP'li Engin Altay'ın TBMM  Başkanlık Divanı'na Anayasa ve İçtüzük kitapçığını fırlatmasına ilişkin, "İsminde  halkın geçtiği bir partinin halkın iradesine saygısızlık yapması hiç  yakışmamıştır. Bu tavırla hem 77 milyona kendilerini rezil ettiler, hem de  dünyaya CHP'nin bu yüzünü göstermiş oldular" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.