Dolar 32,5904
%0.24
Euro 34,8034
%0.4
Altın 2.421,060
%-0.48
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​AK Parti Ankara’da İzmir mesaisi: Buca sürprizi!

​AK Parti Ankara’da İzmir mesaisi: Buca sürprizi!

AK Parti’de beşinci olağan kongre takvimi işlerken, Genel Merkez’de İzmir mesaisi yaşandı. İlçe başkan adayı belli olmayan Karaburun, Foça, Çeşme, Beydağ, Torbalı, Bornova ve Karabağlar’dan isimler Ankara’da, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yla görüştü. Sürpriz gelişme ise daha önce dört ismin Ankara’ya gittiği Buca için yeni isimlerin davet edilmesi oldu.

  • Ege Postası
  • 24.11.2014 - 11:07
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de beşinci olağan kongre takvimi  işlerken, Bayındır, Tire, Kemalpaşa, Karşıyaka, Beragama, Kınık ve Dikili’de seçim yapıldı. Genel Merkez’in talimatıyla kongreler tek adaylı yapılırken, kongreleri yapılmayan ilçelerde aday  çalışmaları sürüyor.

7 İLÇE ARTI BUCA
Ankara’da İzmir mesaisi yaşanacak. Karaburun, Foça, Çeşme, Torbalı, Beydağ, Bornova ve Karabağlar’dan teşkilat içi mülakatlar sonrası öne çıkan isimler  Ankara’ya çağrıldı. Ankara'ya giden isimlere Genel Merkez’de  İl Başkanı Bülent Delican ve Koordinatör vekil Mehmet Yüksel eşlik etti. Mülakat saat 16:00'da başladı. Çağrılan isimler Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yla görüştü. Akşam geç saatlere kadar süren görüşmeler sonrası herhangi bir isim tebliği yapılmadı.

BUCA’DA YENİ İSİMLER
Sürpriz gelişme Buca için yaşandı. Daha önce Ankara’da mülakatı yapılan ilçeler arasında olan Buca’da yeni isimler Ankara’ya davet edildi. Ankara’ya Fikret Aktaş ve Sabahattin Kocagöbek çağrıldı. Ankara’ya daha önce mevcut başkan Neşat Aslan'la birlikte  Cafer Büyükalmus,İhsan Centilmen ve Mehmet İlkbahar çağrılmıştı. İlçede teşkilat içinde çağrılan isimlere yönelik tartışmalar yaşanmıştı. 

Bornova’dan  mevcut başkan Musa Çevik ile birlikte, Koray Toprakçı, Muharrem Şen, Vedat Ceyhun Hatunoğlu, Hasan Ali Karaman ve Aslan Keskin çağrıldı. 

Karabağlar'dan mevcut başkan Erol Körüklü dışında Halil Kurt, Sinan Demirci, Ahmet Tatar, Sinan Kan, Hasan Erdoğan ve Ahmet Öziri çağrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.