Dolar 32,5382
%0.28
Euro 34,8893
%0.48
Altın 2.489,310
%1.1
Bist-100 9.586,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
8. Gün'de gündem CHP ve AK Parti arasındaki 'paylaşım' tartışmaları

8. Gün'de gündem CHP ve AK Parti arasındaki 'paylaşım' tartışmaları

8. Gün programında gündem CHP kanadından atılan tweetlere yönelik AK Parti cephesinden gelen karşı adımlar, CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ağır hakaret içeren mesajları sonrası yaşanan gelişmeler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal medya hesabından yanlışlıkla atılan mesaj ve sonrasında başlayan tartışmalar ile Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da Cumhurbaşkanı'na yönelik ağır ithamlar içeren mesajlar attığı iddiası oldu.

  • Ege Postası
  • 28.05.2020 - 13:19

EGEPOSTASI-TV 35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, AK Parti ve CHP arasındaki gerilimin giderek arttığını, AK Parti’nin giderek tavrını sertleştirdiğini belirtti ancak AK Parti içinde bu durumdan nemalanan bir grubun da bulunduğuna işaret ederek AK Parti’nin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Mithat Umutoğulları, “Bence CHP’nin bugünden sonra çok daha dikkat etmesi gerekiyor. AK Parti’de tam bir yumruk olmuş. Sert bir muhalefet geliyor bu belli. Bundan sonrakimse AK Parti’den yumuşak şey beklemesin. AK Parti tavrını sertleştirecek. Bu kesin. Dolayısıyla CHP’li yöneticilerin bence bunlara çok dikkat etmesi lazım. İzmir evet muhalif  bir kent. Yıllardır iktidara muhalefet yapıyor. Ama eğer CHP’li yöneticiler böyle sloganvari bir dille tarzla eğer bu anlayışı devam ettirir ve AK Parti bu algıda başarılı olursa bence CHP açısından sıkıntılı bir dönem başlıyor. Bir de bunun üzerine birçok belediye başkanının başarısız dönem götürdüğünü düşünürsek iş sıkıntı. Bazı işgüzarlar emniyette olanlar da var savcılıkta olanlar da var kendi partisinde olanlar da var, iktidara yaranmak için üzerlerine vazife olmayan işleri yapanlar var. AK Parti’nin buna dikkat etmesi lazım. AK Parti bunun önüne geçmezse AK Parti’de çöküş başlar” değerlendirmesini yaptı.

Adem Nakçı: Özür dilemiyorsan bile kaldır mesajını

Gerçek Haberci Genel Yayın Yönetmeni Adem Nakçı da CHP’li meclis üyesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret ve küfür içerin paylaşımının doğru olmadığı görüşünü ortaya koyarak, özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

Nakçı, “O günkü heyecanla, çocuksulukla atılmış belki ama bu savunma değil elbette. Ben kabul etmedim, etmiyorum. Eleştirebilirsin haktır. Ama iş hakarete giderse.. Özür borcu var ama. Bence AK Parti bunların sayesinde bayram ediyor. Düşen oylar varsa kopanlar varsa buradan ayrılırsak sıkıntı olur demeye başladılar. İl ve ilçe başkanlığında ilk kez adaylı kongreler süreci başlayacaktı pandemi olmasaydı. Yav kardeşim özür dilemiyorsan bile kaldır mesajını” diye konuştu.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

AĞIR İTHAM VAR!

Mithat Umutoğulları: AK Parti ve CHP arasında yaşanan gerilim artık adliye koridorlarına yansımış durumda. İzmirlilerin 2 gündür AK Parti milletvekili ve ilçe yöneticilerinin paylaştığı tveeterlar İzmir gündemine bomba gibi düştü. Birçok İzmirli ve siyasetçiyle konuşma şansımız oldu. Yahudi esnaf sıkışınca eski defterleri açarmış. Buna benzer şeyler yaşanıyor CHP’li siyasetçilerin çok önceden paylaştığı yazışmalar ya da Cumhurbaşkanına yönelik hakaret ve eleştiriler, AK Partili yöneticiler ve avukatlar tarafından şikayet edilerek yargı tartışması da açtı. Bunun İzmir’e ne getirdiğini yorumlayacağız.

Gözaltılar var, mahkemeye çıkanlar var. Bununla ilgili en flaş gelişme, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile ilgili açılmış olan soruşturma oldu. Zaten bununla ilgili daha önce AK Partili Grup Başkanvekilinin açıklaması vardı. Bununla ilgili şikayette bulunacağız diye. Karabağlar Belediye meclis üyesiyle başlayalım. Tweetleri gördüğümde çok şaşırdım. Ağır itham var. Bunu normal bir vatandaşa bile yazsanız, cep telefonuna mesaj olarak da yazsanız, sokakta söylesen dayak yersin.

ELEŞTİRİ SİYASETTE HAKTIR

Adem Nakçı: Eleştiri siyasette haktır. Eleştiri ve özeleştiri olmazsa insanların yaşamı sıkıntılı olur. Ama diye başlıyorum. İş küfre ve hakarete varırsa bu eleştiri değil. Dila Kayurga CHP’nin en genç isimlerinden. Tveeti 7 yıl önce atmış. Cezai ehliyetinin olmadığı bir yaş, 17 yaş. O günkü heyecanla, çocuksulukla atılmış belki ama bu savunma değil elbette. Ben kabul etmedim, etmiyorum. Eleştirebilirsin haktır. Ama iş hakarete giderse, eminim ki kendisi de pişmandır. Kavgayı başlatan taraf bu kentte kaybediyor. Seçim döneminde Tunç Soyer’e yönelik oldu. Burdan ekmek çıkmaz, yanlış olur demiştik AK Parti cephesine. Ama bunu CHP cephesine de söylüyoruz. Siz bir iki insana iyi görünmek için. Sert eleştiri ayrıdır ama hakaret çok çok ayrıdır.

CEZAİ EHLİYETİ VAR

Mithat Umutoğulları: Avukat Aykut Dikencik, cezai ehliyeti var. Sadece çocuk mahkemesinde yargılanır demiş. Yapılan çok çirkin. Hepsini okudum. Zamanlaması da yanlış. Bu insanlar mesaj attığında AK Partili yöneticiler görmedi m? Gördü. İkincisi, yaşanan polemik bir kere CHP açısından bence çok hoş bir tavır değil. bir savurganlık var. Herkes istediğini yazabiliyor konuşabiliyor, söyleyebiliyor. Bir kere bunun bir kontrol altına alınması lazım.

DİKKAT EDİN DEDİĞİ İÇİN KIYAMET KOPUYOR

Adem Nakçı: Deniz Yücel’in dün bir ifadesi var. Bundan sonra tweetlerinize, mesajlarınıza dikkat edin dediği için kıyamet kopuyor. Bizim hür irademize engel oluyor diye beni arıyorlar. Adam haklı. Bu bir sürek avına dönüştü. Bu bir ava döndü. Temiz sosyal medya dedikten sonra Mahir Ünal, hatta yeşil nokta işareti koydular bayrakla birlikte. Neden İzmir özelinde. Şu dikkatimi çekti; AK Partili birkaç isimle konuştum. Mahir Ünal’ın İzmir ile organik bağı var. Ünal’ın yardımcısı Emre Cemil Ayvalı var. Bu gençler de onun izinde gidiyor. Temiz siyaset programı başladıktan sonra bununla ilgili kirli adamları deşifre edelim diye bir çalışma başlatıldı. Kız küfür etmiş tamam 7 yıl önce. AK Parti cephesinde herkes hicap duyuyorum diyerek bu küfürlü mesajları paylaşmışlar. Kızın attığı tweeti bu vesileyle 80 milyon gördü.

Mithat Umutoğulları: Bari bir sansür yapın değil mi'

Adem Nakçı: AK Partili bir ağabeyimiz bir örnek verdi. Koyurga da eminim ki attığı tweeti unutmuştur.

CHP'NİN ÇOK DİKKAT ETMESİ GEREKİYOR

Mithat Umutoğulları: Herhangi bir kişiye seninle benimle ilgili ya da başka birine on tane tweet atsalar cinayet sebebi. Yaşı küçükmüş büyükmüş. 2016 yılında kendisine yönelik tüm hakaret suçlarını affetti. Bence CHP’nin bugünden sonra çok daha dikkat etmesi gerekiyor. AK Parti’de tam bir yumruk olmuş. Sert bir muhalefet geliyor bu belli. Bundan sonra kimse AK Parti’den yumuşak şey beklemesin. AK Parti tavrını sertleştirecek. Bu kesin. Dolayısıyla CHP’li yöneticilerin bence bunlara çok dikkat etmesi lazım. İzmir evet muhalif  bir kent. Yıllardır iktidara muhalefet yapıyor. Ama eğer CHP’li yöneticiler böyle sloganvari bir dille tarzla eğer bu anlayışı devam ettirir ve AK Parti bu algıda başarılı olursa bence CHP açısından sıkıntılı bir dönem başlıyor. Bir de bunun üzerine birçok belediye başkanının başarısız dönem götürdüğünü düşünürsek iş sıkıntı.

İki tane örnek vereyim. Menderes Belediyesi'nin sosyal medya hesabında bir tane fotoğraf gördüm. Secadde var. Namaz kılıyor vatandaş üzerinde. Üzerinde Menderes Belediyesi yazıyor. Bir belediye başkanının İzmir’de birçok ibadethaneyi CHP’li belediyeler temizliyor. Bu normal bir şey. Ama sen vatandaşa namaz kılmak için eğer kalkıp da seccade veriyorsan. Menderes Belediyesi yazıyor üzerinde. Bu doğru bir şey değil. ikincisi Çiğli’de işçiler bir gün öncesinde eylem yapıyor maaşlarımızı alamıyoruz diye. Ertesi gün belediye başkanı tüpü almış sırtına tüp dağıtıyor. Arkadaş vatandaşa tüp dağıtacağına çalışanına önce borcunu öde.  Bunun gibi örnekler çok. Kamuoyunda bunlar ciddi tepki almaya başladı. Diğer taraftan sürekli küfür ve hakaret edenler var. Bu kadar küfrü ağzına almış bir kişinin, hele de kadın, siyasette toplumu nasıl temsil edeceğini düşünüyorsunuz. Sen burada kendini İzmirlilere nasıl anlatacaksı? Meclis üyesi. Benim evime gelse kovarım onu ben.

TWEET SAVAŞLARI VAR ARTIK

Adem Nakçı: Tweet savaşları var artık ciddi anlamda. Hodri meydan diye tag açtılar AK Partililer. CHP’liler de AK Partililerin ne kadar FETÖ’deki tavırları varsa.. Boyutu farklı bir yere gidiyor.

CHP'LİLERİN ANLAMADIĞI ŞU

Mithat Umutoğulları: CHP’lilerin anlamadığı şu. AK Parti FETÖ ile işbirliği yaptı diyor. Tamam da kardeşim senin belediye başkanını aldılar tutuklandı. Aldılar. CHP olsaydı iktidarda CHP kuracaktı belki de FETÖ ile ilişkileri aynı şekilde. Bunu bilemezsin. Geçmişte Ecevit yapmadı m? Fethullah Gülen cemaati en büyük sıçramayı DSP iktidarı döneminde yaptık diyor. DSP sosyal demokrat bir parti değil miyd? Fetö’den tutuklanan ordudaki kişiler AK Parti döneminde mi sızdıla? Hayır. 30 yıllık hakimlik polislik yapmış kişiler vardı. Bu seni kurtarmaz. Cumhurbaşkanına hırsız dediler, yolsuzluk yapıyor dediler. Halk ne yapt? Halk biz Cumhurbaşkanının arkasındayız dedi, tekrar iktidar yaptı. Şimdi CHP eskiden bağırıp çağırıyordu. AK Parti kötü tamam. Yav sen bir anlat. Sen ne yapacaksı? İBB başkanı kötü yönetiyor tamam. Öneri. Yok. Aziz Kocaoğlu aldı dosyalarını Aydın Şengül’e gitti. Sonra baktık bir çözüm yok. Belediyelerin yüzde 50 kesintisi var.  Borçları götüremiyoruz diye.

KİMSE TEMİZ SİYASET YAPALIM DEMİYOR

Adem Nakçı: Kimse temiz bir siyaset yapalım demiyor. Mithat 5 yıl önce bunu demiş. Sen de diyorsun ki Adem de şunu demiş. Burada akıllı olan yine AKParti. İkisi il başkan yardımcısı. Birinin attığı tveetler. Her gün iki tane tveet atan adam iki senedir tveet atmıyor. Biri ha keza öyle. Başka bir partiden AK Parti’ye gelmiş. Onun da 2019’dan önce tveetleri yok. AK Parti biraz daha akılı davranıyor. Yönetime gelir gelmez eski tveetleri siliyorlar. Günde iki tveet atan adam iki sene hiç tveet atmamış. Yine CHP açığa düşüyor.

Mithat Umutoğulları: CHP’li belediye başkanıyla ilişkileri iyiymiş. Bir önceki dönem belediye başkanıyla iyi geçinirken şimdiki belediye başkanıyla bu menfaat ilişkisi bozulduktan sonra kötü davranıyorsan saygınlığın olmuyor. Bir dönem MHP’de siyaset yapmış isimlerin AK Parti’ye yönelik eleştirileri.

Adem Nakçı: Öyle laflar etmiş ki. Ama bakıyorsunuz 2019’dan sonra yok.

Mithat Umutoğulları: Siyasette problem yaratacak hakaretleri yapmamak lazım. Cumhurbaşkanına küfür eden bize küfür ediyor demektir.

Adem Nakçı: Benim Cumhurbaşkanım değil dedin, iyi de oy veren 40 milyon insan var.

BU BİR TERCİH

Mithat Umutoğulları: 100 yıllık tarihte partili Cumhurbaşkanı olmamış. Adam da çıkıp benim Cumhurbaşkanım değil dedi. Bu bir tercih. Eleştiri getirdi. Ama bu bir eleştiri.

SEVMEME ÖZGÜRLÜĞÜM VAR!

Adem Nakçı: Evet ama küfür ettiğin zaman ona oy veren 45 milyonu suçluyorsun. Sevmeyebilirim. Sevmeme özgürlüğüm var. Ama Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren 25 milyon insan var.

CHP ÜZERİNDE YARATILMAYA ÇALIŞILAN ALGI ŞU

Mithat Umutoğulları: CHP üzerinde bugün yaratılmaya çalışılan algı şu; hükümet bu tWeetleri, eski il başkan yardımcıları meclis üyesi kadın var bir iki isim daha var. Ortaya çıkarıp CHP üzerinden siyaset yapma algısı var. CHP’li yöneticileri gelip gözaltına alıyor polis. Geçen hafta tutuklanan Banu Özdemir’in tveetlerine baktım, suç teşkil edecek hiçbir şey yok. Bu tip yargı siyasetin bu kadar içine girip müdahil olduğunda hem kendini tartışmaya açıyor hem de olan iktidar partisine oluyor. Bazı işgüzarlar emniyette olanlar da var savcılıkta olanlar da var kendi partisinde olanlar da var, iktidara yaranmak için üzerlerine vazife olmayan işleri yapanlar var. AK Parti’nin buna dikkat etmesi lazım. AK Parti bunun önüne geçmezse AK Parti’de çöküş başlar.

Adem Nakçı: Erken seçim konuşuluyor m? Adam diyor ki gençlik kolları teşkilatından bir tane adam lazım. Önde olan EyYüp Kadir İnan var. Dila Koyurga tWetini atan da o. Ama bak diyor ki o milletvekilliği bekliyor.

YÜCEL, SÜREKLİ UYARIYOR!

Mithat Umutoğulları: 'Mahalle partisi' dendi 'tezek' dendi. Ne old? CHP’nin temel sorunu. Bu sloganvari bir eleştiri. Cumhurbaşkanının çıkıp bunları söylemesi doğru değil. tamam. Ama küfür ediyor diğeri. Ben CHP il başkanının yerinde olsam meclis üyesini istifa ettiririm. Deniz Yücel Twiter'dan hakaret etmeyin diyor. Attığın mesajlara dikkat et diyor. Ne diyecek bir il başkanı. Bak Deniz Yücel’in iki haftadır güzel hamlesi var. Birini geçen hafta konuştuk burada seninle. Bir tanesi bu cami meselesiyle ilgili söylediği vardı lanetliyorum dedi, jet hızıyla tavır koydu. Tartışmaların önüne geçti. Bugün de yaptığı bu. CHP bununla ilgili nasıl açıklaması olacak merak ediyorum. Ben şahsen olsam çıkar AK Parti’nin genel başkanından bu üye adına özür dilerim derim. Ben olsam bunu yapan üye kimse çıkar onun adına özür dilerim. Hatta bunu yazan da çocuktum, gençtim, buluğ çağındaydım de, Gezi döneminde çok gergindim de, arkadaşım gözaltına alındı dayanamadım de. Bir şey de. Hafifletici bir nedenin olsa. Ama adama hakaret edeceksin üzerine de kahramanlık yapacaksın. Böyle bir dünya yok. Çık özür dile. Muhtemelen Cumhurbaşkanı çıkıp konuşacaktır.

MİLLETVEKİLLERİ NABIZ YOKLUYOR

Adem Nakçı: AK Parti içinde kendileri bile yönetimde bazı inanlardan rahatsız. Birçok insan da gidelim mi gitmeyelim mi diye nabız yokluyor. Zaten 63 tane milletvekili gidecek gitmeyecek tartışması var. Sen bu kadar gergin atmosfer yaratırsan zaten onun tabanını konsolide ediyorsun. Dağılan taban yekvücut oluyor. Sen AK Parti’yi yeniden diriltiyorsun. AK Parti’nin gereksiz saldırganlığı CHP ve muhalefeti birleştirdi. CHP onun için 11 tane büyükşehiri aldı dedik. Bugün aynı ortamı sen yaşatıyorsun. Gelecek ve DEVA Partisi bu partiden parça çıkaracak diyorsun. Yaşar Okuyan 63 AK Partili bu partilere geçecek dedi.

Mithat Umutoğulları: AK Parti’den 63 kişi istifa etmez. Neden istifa etme? 6 kişi bile istifa etmedi bugüne kadar. FETÖ döneminde bile istifa olmadı.

ÖZÜR BORCU VAR

Adem Nakçı: CHP tepki verdi. Özür borcu var ama. Bence AK Parti bunların sayesinde bayram ediyor. Düşen oylar varsa kopanlar varsa buradan ayrılırsak sıkıntı olur demeye başladılar. İl ve ilçe başkanlığında ilk kez adaylı kongreler süreci başlayacaktı pandemi olmasaydı. Yav kardeşim özür dilemiyorsan bile kaldır mesajını.

TUNÇ SOYER'E DÖNELİM

Mithat Umutoğulları: Tunç Soyer’e dönelim. 2-3 program önce danışmanlarıyla ilgili konuşmuştum. Bir büyükşehir belediye başkanı bu kadar güzel işler yaparken onun yaptığının dörtte birini yapmayan diğer belediye başkanları ülke gündeminde bu kadar konuşulurken Tunç Başkan başka şeylerle gündeme geliyor demiştik. Yine haklı çıktı. geçtiğimiz iki gün önce Soyer’in danışmanı kendi sayfasından paylaşacağı bir tveeti Soyer’in sayfasından paylaştı. AK Parti cephesinden kendi trollerini yaratıyorlar eleştirisi gelmişti. Soyer danışmanının istifa ettiğini ifade etmişti.

Adem Nakçı: Bir ekip olduğunu herkes biliyor zaten. Soyer’in işi gücü yok elinde bugün ne tweet atayım demiyordur. Oradan yürümek yanlış bir kere.

Mithat Umutoğulları: Bir iki bakanın danışmanlarıyla bir araya geldiğimde konuştum. Sosyal medyayı nasıl yönetiyorsun diye sordum. Diyelim ki sayın bakanın bir telefonu veriliyor sosyal medya ekibine. O telefonda sadece ve sadece sayın bakanın ya da başkanın hesapları açık. Dolayısıyla bu tip bir karışıklığın olması imkansız bir şey.

BURADAN SİYAET YAPMAK YANLIŞ

Adem Nakçı: Sevgili Hamza Dağ ile Atilla Kaya vekillerin bunu Tunç Soyer’e bağlaması, sanki Soyer atmış da. Buradan siyaset yapmak yanlış.

EKİBİ GÖZDE GEÇİRMESİ GEREKİYOR

Mithat Umutoğulları: Yara aldı. Başkanın kendi medya ekibini bence gözden geçirmesi gerekiyor. Çünkü buna benzer bir olay daha olursa. Adam bir şey paylaşıyor üç sene önce. Kaldırıyor. Ama adam üç saniye içerisinde nereden gördün arkada? Çat bir ekran görüntüsü alıyor, hepimize dağıtıyorlar.

Adem Nakçı: Birinin Cumhurbaşkanına nasıl salladığını biliyorum. Şimdi il başkan yardımcısı.

TALİMAT MI VERİYORSUN

Mithat Umutoğulları: Halil Arda’ya da bir soruşturma söz konusu. Tweetlerle ilgili soruşturma açıldı. Grup Başkanvekili var, şahsına münhasır kişi, kaymakamlık ceza yazdı demişti işçilere. Soruşturma açılacak dedi açıldı. Nereden biliyorsun soruşturma açılacağın? Talimat mı veriyorsun. Bu kötü bir şey. Bir belediye başkanı kenti yönetiyor. O başka bir şey. Ama bir siyasetçinin, geçmişte yaptığı paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunması kişisel bir sorun haline geliyor. 20 yıldır iktidarda olan bir partinin grup başkanvekilliği koltuğuna oturmuş birine yakışmıyor. 

GİTSİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNSUN

Adem Nakçı: Madem CHP’li belediye başkanının eşinin kurduğu derneğin üyesi miymiş. Kendi yardım organların var. O zaman samimi olduğun belediye başkanının eşinin açtığı derneğe üye misin. Böyle duyumlar var. Tetikçi diyor bize arkadaş da, alnımız ak. Kalabalıkta yapılan kabadayılığın tenhada özrü olmaz. Delikanlılık yapıyor Facebook'ta. Alın bunları, bunlar tetikçi diye. Her türlü hakareti yapıyor. Hepsi dava konusu. Mahkemeye gideriz dava açarız asarız keseriz demeyeceğiz. Dava açmayacağız rahat olsun. Yalnız o delikanlılığı yapıyorsa gözünü seveyim gece 11.30’larda bizi arattırmasın ya! Uğur İnan Atmaca çok delikanlıdır, sizi tanıştırayım diye diğer insanlar aramasın bizi ya. Delikanlı ise sonuna kadar delikanlılık yapsın. Gitsin suç duyurusunda bulunsun. Beni niye aratıyorsu? Ortak tanıdıklarımız var. Sonra aramasın ya.

Beni bu İzmir çukurunda herkes tanıyor. Çiğ köfte  partisi yapan kişiler de tanıyor beni. Ben onlara değil başkasına söyledim diyor. Delikanlı olsa dik dursa kabul edeceğim. Senin başkan yapmak için uğraştığın adamlarla. Halil Arda’yı görevden aldırırlarsa CHP içinden birine görev verdirecekler. AK Parti grubuyla birlikte. Seçim zamanında kendisinin listesini daha çok haber yaptık Halil Arda’dan. En çok onların haberlerini yaptık. Gıda bankası derneğine üye miydi ve ne kadar bağışta bulunmu? Sosyal medya hesabından yanıt versin.

Altı sene önce atılmış bir tweeti Halil Arda’nın. Ağırdır. Soruşturma açılabilir. Normaldir. Çünkü Cumhurbaşkanına yönelik hakaretler var.

HALİL ARDA: 'BU TROLLERİN İŞİ' DEDİ

Mithat Umutoğulları: Ben bugün Halil Arda ile konuştum. Ben kesinlikle böyle bir tweet atmadım dedi. Bu trollerin işi dedi. Bizi susturmaya çalışıyorlar. Halil Arda dik kafalı bir insandır. Yaptıysa yaptım der.

Adem Nakçı: 6 ay 4 ay 3 ay önce de bu tveetler gündeme geldi. O zaman ispat et kardeşim. Son Banu Özdemir olayında yine gündeme geldi. Şimdi Dila Koyurga üzerinden bir daha gündeme geldi. Nihayet pişirdiler pişirdiler pişirdiler yemeğin dibi tutmadan filim çevirme devreye girdi. Şimdi buradan yargılanacak soruşturulacak. Görevden alınacak. Göreceğiz. Gaziemir küçük bir yer. Biz Gaziemir’de iyi çalıştık. Hatta araya soktuğu adamlara sorabilir. Arda giderse kim gelecek merak ediyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.