Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
40 dakikalık zirvede neler konuşuld? Kılıçdaroğlu'ndan örgüte talimat

40 dakikalık zirvede neler konuşuld? Kılıçdaroğlu'ndan örgüte talimat

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu dün Ankara’da ziyaret etti. 40 dakika süren görüşmenin keyifli geçtiği belirtildi. Görüşmede başta ülke gündemi ve iktidarın Suriye politikası konuşulurken, Kılıçdaroğlu'nun örgüte “iktidara çok yakınız çalışın” talimatı verdiği öğrenildi. Öte yandan Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İl Başkanı Yücel ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun baş başa görüştüğü ifade edilirken, Özbadur’un Urla ile ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiği belirtildi. 40 dakikalık zirvede neler konuşuldu'

  • Ege Postası
  • 06.03.2020 - 11:10

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı’nın 37. Olağan İl Kongresi’nde göreve seçilen yeni yönetim kurulu dün Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile tanıştı.

Kılıçdaroğlu’nun makamında yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin gayet  keyifli geçtiği belirtilirken, görüşmenin büyük kısmının ülke gündemine ayrıldığı vurgulandı.

İktidarın Suriye politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu’nun,  AK Parti’nin artık hem iç politikayı hem dış politikayı yürütemediğini ifade ettiği aktarıldı.

Kılıçdaroğlu’nun dün oldukça neşeli olduğu ve yönetim kurulu üyelerinin uzun zamandır liderlerini hiç bu kadar keyifli görmediklerini kendi aralarında konuştukları öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU’NUN MORALİ YÜKSEK

Anketlerden aldığı veriler ve vatandaşlardan edindiği izlenimler sonrası Kılıçdaroğlu’nun moralinin yüksek olduğu, iktidara gelineceği ümidinin oluştuğu ifade edildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı “masal evleri” projesini çok beğendiğini belirten Kılıçdaroğlu’nun belediyelerler ilişkilerinizi güçlendirin bol bol kreş açılmasını sağlayın” dediği iletildi.

ÖRGÜTE “PARTİLİLERLE BULUŞMAYIN” MESAJI

Örgüte çalışın talimatı veren Kılıçdaroğlu’nun “Halka dokunun. Hiç gitmediğiniz STK’lara gidin. Bizden olmayanlara gidin. Ben öyle yapıyorum. Yardımcılarıma söylüyorum beni bizim partililerle buluşturmayın. Bize yakın olmayan STK’larla buluşturun. Ben onlarala buluşuyorum. Sınırlı sayıda 30-35 kişiyi geçmesin diyorum. Sizler de böyle yapın. Vatandaşa daha çok dokunun” dediği öğrenildi.

LİDERE URLA BİLGİLENDİRMESİ

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve Deniz Yücel ile baş başa Urla’yı konuştuğu öğrenildi.Kılıçdaroğlu’nun FETÖ/PDY soruşturması kapsamında “terör örgütüne üye olmak” iddiasıyla belediye başkanlığı düşürülen ve tutuklu yargılanan Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’un son durumu ve ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Özbadur’un kayyum sonrası yapılan ve yapılmayan hizmetlerle ilgili olarak Kılıçdaroğu’nu bilgilendirdiği bazı durumlar hakkında destek istediği, bundan sonra sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Yücel’in ise davanın gidişatıyla ilgili olarak hukuki boyutunu Kılıçdaroğlu’na aktardığı iletildi.

“KENDİLERİ KONUŞUNCA MÜBAH...”

Kılıçdaroğlu’nun Engin Özkoç olayıyla ilgili iktidara; “Kendileri konuşunca mübah, biz karşılık verince jet hızıyla fezleke hazırlıyorlar. Ekonomi bitmiş, işsizlik had safhada, iktidara en yakın partiyiz” çalışırken bunları gözardı etmeyin dediği aktarıldı.

Yücel ve beraberindekilerin daha sonra Engin Özkoç'la da görüştükleri ve “arkandayız” mesajıyla moral verdikleri öğrenildi.

HACER TAŞ’TAN İLÇE BİNASI GÖRÜŞMELERİ

Buca İlçe Başkanı Hacer Taş’ın da ilçe binası almak için girişimlerde bulunduğu ve Genel Merkez’den destek istemek için Ankara’da görüşmeler yaptığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.