Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 çocuk annesi genç kadından 72 saattir haber yok

3 çocuk annesi genç kadından 72 saattir haber yok

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve 3 gün önce ortadan kaybolan 32 yaşındaki Zeynep Seçer'den haber alamayan yakınları, hayatından endişe ettiklerini belirtip, yetkililerden yardım istedi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 14:37
Acarlar Mahallesi'nde, yaşayan T. (15), R. (8) ve B. (3) adında üç çocuk annesi Zeynep Seçer, geçen ay iddiaya göre psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Çiftçilik yapan Ali Seçer ile 17 yıl önce 15 yaşındayken evlenen genç kadın, yakınlarını tanımamaya başladı. Bu nedenle sürekli annesi Fatma Bakır'ın gözetiminde tutulmaya başlanan Seçer, geçen 21 Nisan'da annesinin öğlen namazını kıldığı sırada evden çıkarak, ortadan kayboldu. Yakınları gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen Seçer'i bulamayınca merakla beklemeye başladı. Seçer'in akşam da evine dönmemesi üzerine eşi Ali Seçer, ağabeyi Özer Bakır polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 

Seçer'in büyük kızı T.S., "Ne olur annemi bulun. Biz onsuz yapamayız" diyerek yetkililerden yardım isterken, ağabeyi Özer Bakır, "Üç gün önce kardeşimin kaybolduğunun haberini aldım. Kendisi psikolojik sorun yaşıyordu. Ne olduğunu bir türlü anlayamadık. Hayatından endişe duyuyoruz. Bulan veya gören varsa Allah rızası için polise jandarmaya veya bize bildirsin. Tüm yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi. Fatma Bakır da gözüne uyku girmediğini belirtip, kızının bir an önce bulunmasını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.