Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 CHP'li disipline gönderildi

3 CHP'li disipline gönderildi

MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından 'Milletin Ekibi' projesine dahil olan 3 CHP'li disipline sevk edildi. 'Milletin Ekibi'ne dahil olmuşlardı

  • Ege Postası
  • 02.05.2016 - 12:30

EGE POSTASI - Aliağa Belediye Başkanı  MHP'li Serkan Acar tarafından başlatılan 'Milletin Ekibi' projesine dahil olan CHP Aliağa eski Kadın Kolları Başkanı Nurcan Genç, CHP Aliağa eski Gençlik Kolları Başkanı Cihan Pazarcı ve CHP Aliağa eski İlçe Başkan Yardımcısı Demet Akdoğanoğlu için CHP'den hamle geldi.

Özcan Durmaz başkanlığındaki CHP Aliağa İlçe Yönetimi 3 ismi de disipline gönderdi. İlçe yönetimi 3 partilinin Belediye Başkanı Acar'ı öven sözlerinin yer aldığı haberleri görselleriyle birlikte dosyaya koydu. 

İL YÖNETİMİ İNCELEYECEK

Genç, Pazarcı ve Akdoğanoğlu'nun dosyasını il yönetimi inceleyecek. İl yönetimi dosyayı inceledikten sonra 3 partilinin de disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyecekleriyle ilgili kararı verecek.

Aliağa Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar, Aliağa Belediyesi Şakran Hizmet Binası’nda 3 ismede 'Milletin Ekibi' rozetini kameraların önünde takmıştı. 

NARLIDERE'DE DİSİPLİN RAFA KALKTI

Öte yandan Narlıdere'de İlçe Başkanı Şahin Fırat ile tartışan Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Şahanlı için ilçe yönetimi disiplin kararı almak istedi. Oybirliğiyle alınmak istenen karara bir ilçe yöneticisi şerh koydu. İlçe yönetiminin daha sonra kararı yeniden gözden geçirdiği ve  ilçedeki muhalif Özgür İrade Hareketi'nden gelebilecek tepkiyi dikkate alarak disiplin girişimini rafa kaldırma kararı aldığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.