Dolar 32,5648
%0.06
Euro 34,8657
%0
Altın 2.435,900
%0.24
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
29 polise ‘darbe’ suçlaması

29 polise ‘darbe’ suçlaması

‘SİYASAL casusluk’ iddiasıyla gözaltına alınan 29 polis savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle İstanbul nöbetçi 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 13:44
HÜKÜMETE YÖNELİK GİRİŞİM

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ve eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Nazmi Ardıç’ın da bulunduğu 29 polis, ‘suç örgütü kurmak’, ‘örgüt üyesi olmak’, ‘siyasal casusluk’, ‘resmi evrakta sahtecilik’, ‘kişisel verileri usulsüz kaydetme’ ve ‘bilgisayar verilerini silme’ suçlarından gözaltına alınmıştı. Polislerin savcılık ifadeleri tamamlandı. Mahir Çakallı’nın da arasında bulunduğu 27 kişi ‘cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs’, ‘siyasal ve askeri casusluk’ suçlarından tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi.

ARDIÇ'A SORGU

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve komiser Ali Kavlak’ın ifadeleri akşam tamamlandı. Onlar da aynı suçlamayla mahkemeye sevk edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.