Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
25 saat sonra kurtarılan Emine Boyacı: Gözlerim açık kurtarılmayı bekledim

25 saat sonra kurtarılan Emine Boyacı: Gözlerim açık kurtarılmayı bekledim

Aydın'ın Söke ilçesinde eşinin kullandığı otomobille sulama kanalına düşen ve 25 saat sonra kurtarılan Emine Boyacı'nın tedavisi sürüyor. Yaşadıklarını anlatan Boyacı, "Çamur ve suyun içine gömüldük. Gözlerim açık kurtarılmayı bekledim. Geçenlere bağırıyordum ama kimse duymuyordu. Zifiri karanlıktı öyle bekledim" dedi. Korkunç kazadan sağ kurtuldu

  • Ege Postası
  • 10.07.2019 - 15:04

İzmir'den Aydın'ın Söke ilçesine 8 Temmuz'da yakınlarını ziyaret etmek için giderken eşinin kullandığı otomobilin DSİ'nin sulama kanalına düşmesi sonucu boğulmaktan 25 saat sonra kurtarılan Emine Boyacı'nın (75) tedavisi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Boyacı, yaptığı açıklamada, eşiyle arabada sohbet ederek giderken birden yoldaki levhaya çarptıklarını ve aracın yuvarlandığını söyledi.

Boyacı, "Çamur ve suyun içine gömüldük. Gözlerim açık kurtarılmayı bekledim. Geçenlere bağırıyordum ama kimse duymuyordu. Zifiri karanlıktı öyle bekledim. Balıklar ayaklarımı ısırıyordu. Boğazıma kadar su vardı. Eşimin ayaklarına dokundum ama hiç cevap vermedi." diye konuştu.

Hakkı (77) ve eşi Emine Boyacı (75), 35 AGT 371 plakalı otomobilleriyle 8 Temmuz'da İzmir'den Aydın'ın Söke ilçesine yakınlarını ziyaret etmek için yola çıkmış, Söke'deki yakınları, Boyacı çiftinden bir süre sonra haber alamayınca durumu jandarmaya bildirmişti.

Çiftin, geliş güzergahındaki MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, otomobilin Balat Mahallesi güzergahına girdiğini tespit etmiş, bölgede çiftin yakınlarıyla arama çalışması yapan ekipler, otomobili DSİ'nin sulama kanalında bulmuştu.

Suya giren jandarma ve vatandaşlar, sürücü Hakkı Boyacı'nın araç içindeki cesedine ulaşmış, su seviyesi boğazına kadar geldiği için hayatta kalmayı başaran ve yaklaşık 25 saat kurtarılmayı bekleyen eşi Emine Boyacı ise otomobilden çıkartılmıştı.

Boyacı'nın yakınlarından Süleyman Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Dün en son öğleden sonra 4 gibi konuştuk, bir daha kendilerinden haber alamadık. Durumu jandarmaya bildirdikten sonra arama çalışmaları başladı. Kameralardan bu bölgede olduğunu görünce aramaya başladık. Sulama kanalında bulunca içeri girip teyzemi kurtardık ama eniştem hayatını kaybetmişti." dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.