Dolar 32,5289
%0.13
Euro 34,9441
%-0.08
Altın 2.438,860
%0.11
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Basketbol Kupası sahiplerini buldu

23 Nisan Basketbol Kupası sahiplerini buldu

Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği basketbol kupası ve minikler şenliği kupaları sahiplerini buldu. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:04
Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği basketbol kupası ve minikler şenliği kupaları sahiplerini buldu.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 23 Nisan Spor Şenliklerinin basketbol ayağı çekişmeli geçen final müsabakalarının ardından sona erdi. Kupada erkekler kategorisinde Özel Emine Nakıpoğlu Koleji Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüslerken, Ünler Ortaokulu ikinci ve Tuncay Aykaç Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Bayanlar kategorisinde Şahin Batmazoğlu İmam Hatip Ortaokulu kupayı zirvede tamamlarken, ikincilik ve üçüncülük koltuğuna ise Tuncay Aykaç Ortaokulu ve Turgut Özal Ortaokulu yerleşti. Kupada dereceye giren okullar Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından projeksiyon cihazı, akıllı tahta, laptop ve lazer yazıcı ile ödüllendirildi.

Kupa töreni esnasında sporcuları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “10 gün boyunca bir coşkuyla ve centilmence geçen mücadelelerin ardından basketbol kupamızda şampiyonlar belli oldu. Ancak burada dereceye girmekten çok daha önemlisi bu tip kupalara ve şenliklere katılabilme özverisini, başarısını gösterebilmektir. Bu nedenle ben kupanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, basketbol federasyonu yetkililerine, okullarımızın değerli idareci, öğretmen ve sporcularına, belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Fadıloğlu, 23 Nisan Spor Şenliklerinin 20-22 Nisan tarihlerinde yüzme ve satranç şampiyonlarıyla devam edeceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.